Η Ευαγγελια Παναγιωτιδη στην εθνικη νεανιδων !!!

0
Μεσολόγγι 2008 : Κλήση 4 κοριτσιών στην Εθνική
Μεγάλη  διάκριση και τιμή για το γυναικείο ποδόσφαιρο της περιοχής μας αποτελεί η κλήση των Παναγιωτίδη Ευαγγελία-Καπνίση Μαρία-Βλαχογιάννη Κάτια και Πούλιου Ρούλα παικτριών του Μεσολόγγι 2008 στην Εθνική Νεανίδων και Κορασίδων.
Οι  νεαρές παίκτριες κλήθηκαν από τους Ομοσπονδιακούς προπονητές, προκειμένου να συμμετέχουν στις προπονήσεις που θα γίνουν στην Λάρισα απο 27 έως 29 Ιανουαρίου.
 Ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει τις παίκτριες της γυναικείας ομάδας της Ευαγγελίας Παναγιωτίδη,Μαρίας Καπνίση,Κάτιας Βλαχογιάννη και Ρούλας Πούλιου για την κλήση τους  στην εθνική ομάδο ποδοσφαίρου Κορασίδων   και Νεανίδων   εξέδωσε η ομάδα του Μεσολόγγι 2008..
Η ανακοίνωση:
Η πεμπτουσία της προσπάθειας μας σαν σωματείο να αναδείξουμε νέα παιδιά στο χώρο του γυναικείου ποδοσφαίρου , ολοκληρώνεται όταν κάποιο απο αυτά τα νέα παιδιά μέσα από το αγωνιστικό μας πρόγραμμα καλείται να αγωνιστεί για την Εθνική ομάδα της χώρας μας. Συγχαίρουμε τις Παναγιωτίδη Ε.,Καπνίση Μ.,Βλαχογιάννη Κ.,και Πούλιου Ρ. για την κλήση τους στην Εθνική ομαδα Νεανίδων,Κορασίδων και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία.΄΄
http://mesologgisport.blogspot.gr/
olatagoal.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)