2-0 ο Τηλυκράτης στο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής

0

2-0 ο Τηλυκράτης στο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής


Το ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας <<Πλάτωνας Γρηγόρης >> τα είχε όλα. Μπορεί ο γηπεδούχος Τηλυκράτης να πήρε τη νίκη με σκορ 2-0 αλλά ήταν ένα ιδιαίτερα χορταστικό παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες και από τις δυο πλευρές, σκληρά μαρκαρίσματα, αποβολές και το κυριότερο με ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον.
Η ομάδα του Άρη Φερεντίνου είχε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο αλλά ούτε στο 4ο λεπτό με τον Λέτσο, ούτε με το Ράπτη στο 17ο και 40ο λεπτό κατάφερε να σκοράρει. Από το 30ο λεπτό και την κίτρινη στον Νίκο Μπόμπορη που καταλόγισε ο διαιτητής του αγώνα κ. Ζιώγας, αλλά και το σκληρό φάουλ μετά από λίγα λεπτά στο πρόσωπο του Καταγή από τον ίδιο παίχτη άναψαν τα αίματα και το παιχνίδι πήρε άλλη τροπή. Οι καλές φάσεις διαδέχονταν η μία την άλλη και από τις δυο ομάδες με καλύτερη στιγμή στο 42ο λεπτό για τους γηπεδούχους με τον Καταγή. Στο 44ο λεπτό λόγω αποβολής του Νίκου Μπόμπορη με δεύτερη κίτρινη ο Θρίαμβος Λούρου έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές.Στο δεύτερο ημίχρονο ο Τηλυκράτης μπήκε αρκετά επιθετικά και εκμεταλλευόμενος το αριθμητικό μειονέκτημα του Λούρου μετά την αποβολή του Μπόμπορη κατάφερε να ανοίξει πολύ νωρίς το σκορ αφού στο 52ο λεπτό ο Κτενάς με πλασέ έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Η ομάδα του Λούρου δε το έβαλε κάτω και προσπαθούσε με αντεπιθέσεις να επιστρέψει στο παιχνίδι. Μάλιστα στο 65ο λεπτό ο τερματοφύλακας του Τηλυκράτη κράτησε το 1-0 για την ομάδα του όταν απέκρουσε εντυπωσιακά σουτ του Ράπτη.Το παιχνίδι κρίθηκε στο 67ο λεπτό όταν ο Ρεκατσίνας με πλασέ νίκησε το Γεωργίου κάνοντας το 2-0 και δικαιώνοντας μάλιστα τον προπονητή του για την είσοδο του στο παιχνίδι μόλις 8 λεπτά πριν την επίτευξη του γκολ. Ο Τηλυκράτης με την ψυχολογία του νικητή έχασε 2 ακόμη καλές ευκαιρίες για το 3-0 μία στο 73ο λεπτό με τον Μακρυγιάννη και μια στο 87ο λεπτό με τον Καταγή.
Το παιχνίδι τελικώς έληξε με σκορ 2-0 με την ομάδα του Τηλυκράτη να συνεχίζει την ανοδική πορεία της και πλέον να βρίσκεται στην 4 θέση του βαθμολογικού πίνακα με 26 βαθμούς ενώ για τον Θρίαμβο Λούρου είναι η τρίτη συνεχόμενη ήττα που τον φέρνει στην 7η θέση με 22 βαθμούς.
Διαιτητής: Ζιώγας
Βοηθοί: Ποντίκης-Σίσκας
Τηλυκράτης Λευκάδας (Πάνος Πολίτης): Σκιαδάς, Βρεττός (87΄Σάντας), Θειακός, Βάλβης, Λούτσι, Καταγής Σ., Περιστέρης (85΄Παππάς),Κτενάς, Μακρυγιάννης, Καταγής Γ. (57΄ Ρεκατσίνας), Καλογερής.
Θρίαμβος Λούρου (Άρης Φερεντίνος): Γεωργίου, Σάκκος, Κώστας (49΄Αθανασόπουλος), Τζιάκος (80΄Κοκκίνης), Παπαδόπουλος, Λιόντος, Λέτσος, Νίκου, Ζάχος, Μπόμπορης, Ράπτης.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)