ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ νέου προπονητή βρίσκεται πλέον ο Τηλυκράτης. Στο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της Κυριακής παρέστη για μικρό χρονικό διάστημα και ο Θωμάς Λιόλιος, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του. Τα μέλη της διοίκησης που έδωσαν το “παρών”, αμέσως μετά έκαναν αποδεκτή την παραίτηση, ενώ μετά την ολοκλήρωση του Δ.Σ. ξεκίνησε η αναζήτηση για την εύρεση του επόμενου προπονητή.
ΜΕΤΑ ΤΗΝ λήξη του χθεσινού ματς με τον Παλλευκάδιο, η φημολογία που αναπτύχθηκε για απομάκρυνση του Θωμά Λιόλιου από τον πάγκο του Τηλυκράτη ήταν έντονη. Τα αποτελέσματα (ισοπαλία με ΑΕΠ και ήττα από Παλλευκάδιο) δεν ήταν αυτά που έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην συγκεκριμένη εξέλιξη, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ τα προβλήματα προέκυψαν από τις διαφωνίες που υπήρχαν για την λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ των πρώτων επαφών με τους υποψήφιους για την τεχνική ηγεσία θα συζητηθούν στο Δ.Σ. της Δευτέρας (3/11/14, ώρα 17.00′), στο οποίο θα προεδρεύσει ο αντιπρόεδρος Τριαντάφυλλος Βλάχος εξαιτίας της απουσίας του προέδρου Γιώργου Βαγενά στο εξωτερικό. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι πληροφορίες του lefkadaweb.gr, ο νέος προπονητής θα αναζητηθεί στην Λευκάδα και την Πρέβεζα. Το σενάριο προσέγγισης προπονητή που ήδη εργάζεται σε ομάδα δεν θα πρέπει να αποκλειστεί, αν και ήδη ακούγεται όνομα προπονητή που αυτή την στιγμή είναι ελεύθερος και ο οποίος κατά το παρελθόν έχει καθίσει στον πάγκο του ΠΑΣ Πρέβεζα.
lefkadaweb.gr,