Αναβολή σε 6 ματς της FL λόγω Πολυτεχνείου!

0

Αναβολή σε 6 ματς της FL λόγω Πολυτεχνείου!

 Ακολουθούν και τα άλλα...


Τα μισά παιχνίδια της Football League που ήταν προγραμματισμένα για το Σαββατοκύριακο αναβλήθηκαν μετά από απόφαση του Γιάννη Ανδριανού, λόγω του τριημέρου για την επέτειο του Πολυτεχνείου, όπου η Αστυνομία δε μπορούσε να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή τους.

Πιο συγκεκριμένα, λόγω του τριημέρου της επετείου για το Πολυτεχνείο και δεδομένου ότι η Αστυνομία εξ’ αρχής είχε κάνει σαφές πως δεν εγγυάται την ομαλή διεξαγωγή όλων αυτών των αγώνων, ο υφυπουργός Αθλητισμού ενστερνίστηκε τις φοβίες και πήρε την εν λόγω απόφαση!

Έτσι δεν θα γίνουν τα Φωκικός-Ηρακλής (14/11), Καλλιθέα-Αχαρναϊκός (16/11), Αγροτικός Αστέρας-Αιγινιακός (16/11), Παναιγιάλειος-Απόλλων Σμύρνης (17/11), ΑΕΛ-Τύρναβος (17/11) συν φυσικά το ματς στην Πάτρα (16/11).

Σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr, μετά από αυτές τις εξελίξεις, η Ένωση Β’ Εθνικής θα αναβάλλει ολόκληρη την 6η αγωνιστική, η οποία αναμένεται να διεξαχθεί ως εμβόλιμη σε άλλη ημερομηνία. Δηλαδή το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί την επόμενη εβδομάδα με την 7η αγωνιστική και επί της ουσίας θα ακολουθηθεί το μοντέλο ότι συνέβη πρόσφατα και με τη Σούπερ Λίγκα.

Την Πέμπτη αναμένεται κάτι τέτοιο να γίνει γνωστό (με οποιαδήποτε εξέλιξη) απ' την διοργανώτρια αρχή.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)