ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοινώνονται οι ημερομηνίες των μονοήμερων σεμιναρίων (γραπτές εξετάσεις και αγωνιστικές δοκιμασίες) των νέων υποψηφίων βοηθών διαιτητών 3ης Κατηγορίας, των νέων υποψηφίων διαιτητών 4ης Κατηγορίας και των νέων υποψηφίων γυναικών των γυναικείων πρωταθλημάτων.

0



Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοινώνονται οι ημερομηνίες των μονοήμερων σεμιναρίων (γραπτές εξετάσεις και αγωνιστικές δοκιμασίες) των νέων υποψηφίων βοηθών διαιτητών 3ης Κατηγορίας, των νέων υποψηφίων διαιτητών 4ης Κατηγορίας και των νέων υποψηφίων γυναικών των γυναικείων πρωταθλημάτων.
Στις 30/10/2014 στο Σχηματάρι για τις ΕΠΣ: Αθηνών, Αιτωλοακαρνανίας, Αργολίδας, Αρκαδίας, Ανατολικής Αττικής, Αχαΐας, Βοιωτίας, Δυτικής Αττικής, Δωδεκανήσου,ΕυβοίαςΕυρυτανίας, Ζακύνθου, Ηλείας, Ηρακλείου, Κεφαλληνίας-Ιθάκης, Κορινθίας , Κυκλάδων, Λακωνίας, Λέσβου, Λασιθίου, Μεσσηνίας, Πειραιά, Ρεθύμνου, Σάμου,Φθιώτιδας, Φωκίδας, Χανίων και Χίου.
Αίθουσα: Καραντώνη. Ώρα προσέλευσης 09.00.
Δημοτικό Στάδιο Σχηματαρίου. Ώρα προσέλευσης 14.00.
Στις 31/10/2014 στη Βέροια για τις Ε.Π.Σ.: Άρτας, Γρεβενών, Δράμας, Ηπείρου, Έβρου, Ημαθίας, Θεσσαλίας, Θεσπρωτίας, Θράκης, Καβάλας, Καρδίτσας, Καστοριάς, Κέρκυρας, Κιλκίς, Κοζάνης, Λάρισας, Μακεδονίας, Ξάνθης, Πέλλας, Πιερίας, Πρέβεζας, Σερρών, Τρικάλων, Φλώρινας και Χαλκιδικής.
Ξενοδοχείο Βεροιόπολις. Ώρα προσέλευσης 09.00.
Δημοτικό Στάδιο Μακροχωρίου. Ώρα προσέλευσης 14.00.
Σημειώσεις:
Προκειμένου να γίνει δεκτή η συμμετοχή τους στα σεμινάρια, οι νέοι υποψήφιοι βοηθοί διαιτητές, οι νέοι υποψήφιοι διαιτητές και οι νέες υποψήφιες γυναίκες των γυναικείων πρωταθλημάτων, πρέπει να προσκομίσουν κατά την προσέλευση:
-I- πρόσφατο τεστ κοπώσεως και υπέρηχο καρδιάς από Δημόσιο Νοσοκομείο ή ιδιώτη ιατρό με τις σχετικές γνωματεύσεις.
-I- οφθαλμολογική εξέταση από δημόσιο νοσοκομείο ή ιδιώτη ιατρό με τις σχετικές γνωματεύσεις (για οπτική οξύτητα και αντίληψη χρωμάτων).
-I- πρόσφατο αντίγραφο ποινικού μητρώου.
-I- επίσης πρέπει να έχουν μαζί τους το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας.
Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι οι νέοι υποψήφιοι βοηθοί διαιτητές 4ης κατηγορίας και οι νέοι υποψήφιοι βοηθοί διαιτητές 3ης κατηγορίας θα πρέπει να επαναλάβουν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ είκοσι τέσσερις φορές (24) το τρέξιμο των 150 μέτρων και του βαδίσματος των 50 μέτρων, δηλαδή δώδεκα (12) στροφές (24χ150 μέτρα), προκειμένου το τεστ να θεωρηθεί επιτυχημένο.

Οι νέες υποψήφιες γυναίκες διαιτητές των γυναικείων πρωταθλημάτων θα πρέπει να επαναλάβουν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ είκοσι φορές (20) το τρέξιμο των 150 μέτρων και του βαδίσματος των 50 μέτρων, δηλαδή δέκα (10) στροφές (20χ150 μέτρα), προκειμένου το τεστ να θεωρηθεί επιτυχηκένο.
Οι χρόνοι αναφοράς (όρια) για τα FIFA test:
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 40m. 150m.
50m.
ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ 4ης ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΕ 6.40” ΣΕ 30” ΣΕ 40”
ΒΟΗΘΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ 3ης ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΕ 6.20” ΣΕ 30” ΣΕ 50” ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΣΕ 6.60” ΣΕ 35” ΣΕ 40”

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)