ΑΡΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ''Η ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ''

0

ΑΡΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ''Η ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ''09/18/2014

 
Το πλάνο του Θωμά Βασιλειάδη για την επανεκκίνηση του Άρη Πρέβεζας έχει μπει ήδη σε εφαρμογή.
Ο στόχος του Θωμά Βασιλειάδη για ένα δυνατό Άρη Πρέβεζας(όπως ήταν), δύσκολος αλλά όχι ακατόρθωτος ειδικά όταν αυτή η ομάδα βρίσκεται στα χέρια ενός από τους κορυφαίους προπονητές στο είδος του.

Το ξεκίνημα των τμημάτων υποδομής του Άρη στις μοντέρνες και ανακαινισμένες πλέον εγκαταστάσεις του κ. Θωμά Βασιλειάδη έγινε και σύμφωνα με τον προγραμματισμό του συγκεκριμένου προπονητή, ο Άρης Πρέβεζας σε περίπου 3 χρόνια θα αποτελεί μια πολύ δυνατή ομάδα στελεχωμένη από νεαρούς παίκτες.

Ο Άρης Πρέβεζας δεν τα κατάφερε την προηγούμενη χρονιά και υποβιβάστηκε στη Β΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, με αυτή όμως την κίνηση του Θωμά Βασιλειάδη, η ομάδα βάζει γερά ''θεμέλια'' για την επίτευξη του στόχου της, για την επιστροφή της δηλαδή στην Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και στις ισχυρές δυνάμεις της πόλης πλαισιωμένη αυτή τη φορά από νεαρούς παίκτες αλλά και από ένα τρίδυμο προπονητών(Βασιλειάδης-Παναγιωτίδης-Γεωργίου) που έχουν ''φάει με το κουτάλι'' το τοπικό πρωτάθλημα της περιοχής.

*Αξίζει να σημειωθεί, ότι τις μοντέρνες και ανακαινισμένες πλέον εγκαταστάσεις του κ. Θωμά Βασιλειάδη επισκέπτονται μεγάλα ονόματα του τοπικού ποδοσφαίρου της Πρέβεζας με σκοπό την χαλάρωση καθώς και την συμμετοχή σε ποδοσφαιρικά τουρνουά.  

Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε στον κ. Βασιλειάδη, στους συναδέλφους του αλλά και σε ολόκληρη την ομάδα καλή τύχη σε αυτόν τον δύσκολο δρόμο που επέλεξαν να ακολουθήσουν.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)