ΑΟ Πλαγιάς !!Η συνέλευση του ΔΣ και οι αποφάσεις.

0

Η συνέλευση του ΔΣ και οι αποφάσεις.

  Ομαλά διεξήχθη η χθεσινοβραδινή συνέλευση του ΔΣ του ΑΟ Πλαγιάς όπου ο πρόεδρος Π. Μπουρδάρας συζήτησε με όλους τους παρευρισκόμενους, φίλους, παίκτες και λοιπούς ενδιαφερόμενους για το τι μέλει γενέσθαι με τις επερχόμενες εκλογές.
  Εν ολίγοις και μέσω του διαλόγου αποφασίστηκε ο προγραμματισμός των διαδικασιών που θα ακολουθηθούν μέχρι και την παράδοση του νυν προέδρου, που όπως δήλωσε ο ίδιος, δεν θέλει να συνεχίσει σαν πρόεδρος. Συμπληρώνοντας και έπειτα από ερωτήσεις των παρευρισκομένων για το τι θα γίνει αν τύχει και αποσυρθεί το όποιο ενδιαφέρον για την ανάληψη της προεδρίας από τους μέχρι τώρα ενδιαφερόμενους, δήλωσε ότι σε αυτή την περίπτωση θα μείνει, για το καλό της ομάδας και για τη συνέχιση της παρουσίας της στο πρωτάθλημα.
    Το πρόγραμμα που θα ακολουθηθεί λοιπόν έχει ως εξής:
   α) Από Δευτέρα 26 Μαΐου έως Κυριακή 22 Ιουνίου θα γίνει εγγραφή μελών με το συμβολικό ποσό των 10Ευρώ. Τα μέλη αυτά θα έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, στις εκλογές που θα ακολουθήσουν.
   β) Στις 22 Ιουνίου θα γίνει και ο αναλυτικός οικονομικός απολογισμός. Σε γενικές γραμμές η διοίκηση ανέφερε ότι η ομάδα θα βρίσκεται στο ΣΥΝ και δεν θα υπάρχει κάποιο χρέος.
   γ) Από Δευτέρα 23 Ιουνίου έως την επόμενη Δευτερα 30 Ιουνίου θα γίνουν οι επίσημες δηλώσεις ενδιαφέροντος για την ανάληψη της προεδρίας από τα μέλη, όπως και τη γνωστοποίηση των συνδιασμών των υποψηφίων σε περίπτωση που είναι πάνω από ένας.
   δ) Την Κυριακή στις 6 Ιουλίου θα γίνει Γενική συνεύλευση όπου θα παρευρεθούν παίκτες και μέλη και θα διεξαχθούν οι εκλογές.   
   ε) Τέλος, στις 10 Ιουλίου θα πέσει η αυλαία, σε μια τελευταία αποχαιρετιστήρια συγκέντρωση, όπου θα γίνει και η παράδοση παραλαβή.
   Ο πρόεδρος τόνισε πως  έως την παράδοση παραλαβή ουδεμία άλλη απόφαση θα ληφθεί από το ΔΣ του ΑΟ Πλαγιάς. Η συνεδρίασις έληξε χωρίς να ειπωθεί κάτι άλλο και εν ειρήνη αποχώρισαν όλοι.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)