Κέρκυρα... ανόδου...!!!

0
Το πιο γλυκό φινάλε επιφύλασσε η Κέρκυρα στους φίλους της! Την ώρα που φαινόταν πως θα αφήσει δύο βαθμούς στην προσπάθεια ανόδου, εμφανίστηκε στην τελευταία φάση ο Κόντος να σκοράρει με πανέμορφο γκολ και να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του με σκορ 2-1 απέναντι στον Ηρακλή Ψαχνών.

Ένα αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε και με τα τέρματα των Ζορμπά (Κέρκυρα) και Μπουμάλ (Ηρακλής Ψαχνών) και ουσιαστικά έβαλε τους Φαίακες... αγκαλιά με την επιστροφή τους στη Σούπερ Λίγκα. Οι νησιώτες παρέμειναν στην κορυφή των πλέι οφ με 25 βαθμούς, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε και στο +4 απ' την τρίτη θέση που οδηγεί στα μπαράζ. 

Δεύτερη διατηρήθηκε η Νίκη Βόλου που δεν δυσκολεύτηκε κόντρα στον Φωστήρα και με τα δύο γκολ απ' τους Πινέιρο (24'), Ισαάκ (36') συνέχισε την εκπληκτική της πορεία στην διαδικασία ανόδου, ούσα στο -2 απ' την πρωτιά και κρατώντας... σφιχτά το απευθείας εισιτήριο ανόδου. 

Μεγάλο διπλό πήρε ο Ολυμπιακός Βόλου επί του Ηρακλή, με τον Κατσίκη να χρίζεται... χρυσός σκόρερ στο 3' και ουσιαστικά να κάνει τους "ερυθρόλευκους" αφεντικό τουλάχιστον για την τρίτη θέση. Κι αυτό γιατί ανέβηκαν στους 21 πόντους, την ώρα που τα Ψαχνά και τα Χανιά (διπλό επί του Αιγινιακού) έχουν 18. 

Απ' την άλλη, Φωστήρας και Αιγινιακός και Ηρακλής έχασαν το... τρένο και θα αγωνίζονται και του χρόνου στη Football League. 

Η 12η αγωνιστική: 

Αιγινιακός - Χανιά 0-3 
(23’ Μαραγκουδάκης, 88’ Σκάρος, 90+3’ Λουκίνας) 

Νίκη Βόλου - Φωστήρας 2-0 
(24’ Πινέιρο, 36’ Ισαάκ) 

Ηρακλής - Ολυμπιακός Βόλου 0-1 
(3’ Κατσίκης) 

Κέρκυρα - Ηρακλής Ψαχνών 2-1 
(20’ Ζορμπάς, 90+4’ Κόντος - 58’ Μπουμάλ) 

Η βαθμολογία: 

1. Κέρκυρα 25 
2. Νίκη Βόλου 23 
3. Ολυμπιακός Βόλου 21 
4. Ηρακλής Ψαχνών 18 
5. Χανιά 18 
6. Ηρακλής 15 
7. Αιγινιακός 13 
8. Φωστήρας 9 

Η επόμενη 13η αγωνιστική (28/5): 

Χανιά - Φωστήρας 
Ολυμπιακός Βόλου - Αιγινιακός 
Ηρακλής Ψαχνών - Νίκη Βόλου 
Κέρκυρα - Ηρακλής 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)