Υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά ο Μώραλης, δημοτικός σύμβουλος ο Μαρινάκης

0
Τον δικό του υποψήφιο για την δημαρχία Πειραιά κατεβάζει η ΠΑΕ Ολυμπιακός πρόκειται για τον αντιπρόεδρο της και πρόεδρο της Super League Γιάννη Μώραλη. Δημοτικός Σύμβουλος με την ίδια παράραξη θα κατέβει ο πρόεδρος του Ολυμπιακό Βαγγελης Μαρινάκης.

Ο Μώραλης έχοντας τη στήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του Β. Μαρινάκη, κατεβαίνει στον εκλογικό στίβο με στόχο να κερδίσει τον δήμο από τον νυν δήμαρχο, Βασίλη Μιχαλολιάκο που έχει χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας, με τον οποίο ο πρόεδρος του Ολυμπιακού φέρετια να μην έχει και τις καλύτερες σχέσεις. Και, μάλιστα, πολλοί το αποδίδουν στην στην ενέργεια του δημάρχου να ευχαριστήσει δημόσια τον Δημήτρη Μελισσανίδη για τη χορηγία των 50.000 ευρώ για την επισκευή του δημοτικού θεάτρου του Πειραιά.

Βέβαια, πολλοί ισχυρίζονται πως αυτή ήταν η αφορμή και ότι η αιτία είναι άλλη. Μια παλιά διαμάχη του σημερινού δημάρχου με τον αείμνηστο Μιλτιάδη Μαρινάκη, πατέρα του σημερινού προέδρου του Ολυμπιακού. Από την εποχή που ο Μιλτιάδης Μαρινάκης ήταν βουλευτής Πειραιά, ενεργό πολιτικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας στην πόλη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Μώραλη.

Αναλυτικά:

"Η υποψηφιότητα του ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ αποτελεί μια επιλογή ΝΙΚΗΣ . Εμπιστεύομαι το ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ για τη θέση και την ευθύνη του δημάρχου Πειραιά.

Μοιραζόμαστε την ίδια ΑΓΑΠΗ και το ίδιο ΠΑΘΟΣ για την πόλη μας.

Ο Πειραιάς πρέπει να βγει ΝΙΚΗΤΗΣ και να αποτελέσει πρότυπο διοίκησης, ανάπτυξης και ευημερίας για ΟΛΟΥΣ. Θέτω υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος και έμπρακτα στέκομαι δίπλα του για τη μεγάλη ΑΝΑΤΡΟΠΗ.

Βαγγέλης Μαρινάκης"

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)