Νίκησε και ελπίζει η Κρανούλα, 1-5 στην Κέρκυρα τον Όλυμπο (photos)

0
Tην τρίτη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη της έκανε στην Κέρκυρα η Δόξα Κρανούλας που νίκησε τον τοπικό Όλυμπο με το ευρύ 1-5 και διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες της για παραμονή.

Η ομάδα του Ανέστη Ζώη μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και πήρε το προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 4' με πλασέ του Τάτση ύστερα από σέντρα του Γκέκα. Στο 16' η γιαννιώτικη ομάδα έφτασε στο 0-2 με σουτ του Γκόλια ενώ στο 33' έγινε το 0-3 με ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ του Γκέκα μετά από λάθος του Ρωμαντζά. Το 0-3 ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Η Κρανούλα διατήρησε την υπεροχή της και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και έφτασε στο 56' και σε τέταρτο γκολ με το σουτ στην κίνηση του Μαρμούτα ύστερα από πάσα του Νάνου. Από το 0-4 και μετά οι "οράνιε" κατέβασαν στροφές και έδωσαν την ευκαιρία στους Κερκυραίους να μειώσουν στο 70' σε 1-4 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπούα. Μάλιστα 5 λεπτά αργότερα ο Όλυμπος είχε και δοκάρι σε προσπάθεια του Βάγια.

Στις καθυστερήσεις  ο Τάτσης αξιοποίησει με κεφαλιά την καλή σέντρα του Γιαννούση, διαμορφώνοντας το τελικό 1-5.

Toν αγώνα διαιτήτευσε ο Πρεβεζάνος, Γιώργος Ρούσσος- Μπεκερτζής (Τσόγκας, Γκαρτζονίκας).

ΟΛΥΜΠΟΣ (Κ. Νέτης): Βάρελης, Καρύδης, Παππάς (46’ Τριβυζάς), Κουρής (83’ Βασιλάκης), Κούδας, Βλάσσης, Βάγιας, Ρωμαντζάς, Καλούδης, Μπούας, Βλάχος.

ΚΡΑΝΟΥΛΑ (Α. Ζώης): Κάτσενος, Γιαννούσης, Ασωνίτης, Διαμάντης (62΄ Κατσάνος), Νασούλης, Γκόλιας, Νάνος, Τάτσηγς, Τσουμάνης, Γκέκα (46΄ Μαρμούτας), Σκλιβανίτης (57΄ Μπάγιας).

πηγή: passport

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)