Η FIFA οι 25 το Mundial...

0
Τους 25 διαιτητές που θα "σφυρίξουν" στο Mundial της Βραζιλίας το επερχόμενο καλοκαίρι ανακοίνωσε η FIFA. Mεταξύ αυτών συμπεριλήφθηκε κι ο Χάουαρντ Ουέμπ, που διεύθηνε τον τελικό του 2010 ανάμεσα στην Ισπανία και την Ολλανδία.

Ο Ουέμπ μοίρασε σε εκείνο το ματς 14 κίτρινες κάρτες και μια κόκκινη, ενώ δέχθηκε δριμεία κριτική για το γεγονός ότι δεν απέβαλλε κανέναν Ολλανδό για το αντιαθλητικό παιχνίδι των "οράνιε" στο πρώτο ημίχρονο.

Η λίστα περιλαμβάνει εννιά διαιτητές από την Ευρώπη, πέντε από την Νότια Αμερική, τέσσερις από την Ασία, τρεις από Αφρική, Κεντρική Αμερική, αντίστοιχα κι έναν από την Ωκεανία.

Αναλυτικά η λίστα:

Ασία: Ρασβάν Ιρμάτοφ (Ουζμπεκιστάν), Γιουίτσι Νισιμούρα (Ιαπωνία), Ναουάφ Σουκράλα (Μπαχρέιν), Μπεν Ουίλιαμς (Αυστραλία)

Αφρική: Νουμαντιέζ Ντουέ (Ακτή Ελεφαντοστού), Μπακαρί Γκασαμά (Γκάμπια), Τζαμέλ Χαϊμουντί (Αλγερία)

Κεντρική Αμερική: Τζόελ Αγκιλάρ (Ελ Σαλβαδόρ), Μαρκ Γκάιγκερ (ΗΠΑ), Μάρκο Ροντρίγκες Μορένο (Μεξικό)

Νότια Αμερική: Ενρίκε Οσες (Χιλή), Νέστορ Πιτάνα (Αργεντινή), Βιλμάρ Ρολντάν (Κολομβία), Σάντρο Ρίτσι (Βραζιλία), Κάρλος Βέρα Ροντρίγκεζ (Ισημερινός)

Ωκεανία: Πίτερ Ο' Λίρι (Νέα Ζηλανδία)

Ευρώπη: Φέλιξ Μπριχ (Γερμανία), Τσουνέτ Τσακίρ (Τουρκία), Γιόνας Ερικσον (Σουηδία), Μπγιορν Κούιπερς (Ολλανδία), Μίλοραντ Μάζιτς (Σερβία), Πέδρο Προένσα (Πορτογαλία), Νίκολα Ριτσόλι (Ιταλία), Κάρλος Βελάσκο Καρμπάγιο (Ισπανία), Χάουρντ Ουέμπ (Αγγλία) 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)