Οι κοινοί παίκτες ΑΕΛ και Πρέβεζας

0


Οι κοινοί παίκτες ΑΕΛ και Πρέβεζας

Με αφορμή την αναμέτρηση ανάμεσα σε Πρέβεζα-ΑΕΛ,  παίκτες που έχουν
αγωνισθεί τόσο στην ομάδα των «βυσσινί», όσο και στην ομάδα των «κίτρινων». Κοινό πρόσωπο, σε αγωνιστικό επίπεδο στα φετινά ρόστερ των δύο ομάδων υπάρχει ένα. Πρόκειται για το Δημήτρης Ρούσση της ΑΕΛ, ο οποίος έχει φορέσει την φανέλα της Πρέβεζας.

Δημήτρης Ρούσσης 
Ο Δημήτρης Ρούσσης είναι γεννημένος στις 6 Μαΐου του 1988 στο Αγρίνιο, έχει ύψος 1,90 και έβγαλε το πρώτο του δελτίο στα Κέδρα (Β΄ ΕΠΣΕ). Σε ηλικία 15 ετών (2003) μεταγράφηκε στην Μυρίκη, αγωνιζόμενος στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα, όπως και την επόμενη σαιζόν με τα χρώματα του ΑΠΟΚ, στον οποίο έμεινε άλλον ένα χρόνο, κατακτώντας το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΕ (2005-2006). Διετέλεσε βασικό στέλεχος των μικτών ομάδων της ΕΠΣ Ευρυτανίας. Το 2006 μεταγράφηκε στον Παναιτωλικό, συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα νέων Β' και Γ' Εθνικής, ενώ το 2007 υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τους Αγρινιώτες, έχοντας στην πρώτη του κιόλας χρονιάς 14 συμμετοχές στη Γ' Εθνική. Μέχρι το 2011 παραμένει στον Παναιτωλικό, χωρίς ωστόσο να πάρει κάποια άλλη ευκαιρία, αφού έπαιξαν ρόλο και οι τραυματισμοί, που είχε. Για 6 μήνες (2008-2009) είχε δοθεί δανεικός στον ΠΑΣ Πρέβεζα (Γ' Εθνική), καταγράφοντας 9 συμμετοχές. Το 2011 εντάχτηκε τον Τηλυκράτη Λευκάδας, με τον οποίο είχε μια πάρα πολύ καλή σεζόν ατομικά και ομαδικά, μετρώντας 21 συμμετοχές και 2 γκολ. Την σεζόν 2012-2013 αγωνίστηκε με τον Αστέρα Τρίπολης σε 3 παιχνίδια της Super League, εκ των οποίων ένα στα play off, ενώ από το καλοκαίρι του 2013 ανήκει στην ΑΕΛ.

Γιάννης Φιρινίδης
Ο Γιάννης Φιρινίδης γεννήθηκε 1 Ιουλίου του 1983 στην Κατερίνη, ξεκίνησε την σταδιοδρομία του στον Αιγινιακό. Επαγγελματίας έγινε με τα χρώματα του Αγροτικού Αστέρα το 2004. Στο παρελθόν αγωνίστηκε εκτός από τον Ηρακλή, στην Αναγέννηση Επανομής, στον Λεβαδειακό, στον Αγροτικό Αστέρα, στο Πυρσό Γρεβενών, στην Αναγέννηση Αρτας, στη Πρέβεζα, στη Καβάλα στον Αετό Σκύδρας και στον Αιγινιακό. Τον Ιανουάριο του 2013 αφού έμεινε ελεύθερος από την ομάδα του Ηρακλή, η ΑΕΛ είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του. Από το καλοκαίρι του 2013 ανήκει στη Λαμία.

Γιώργος Καρακώστας
Ο Γιώργος Καρακώστας, γεννήθηκε στις 23 Ιουλίου του 1984 και κατάγεται από το Στάνο Αιτωλοακαρνανίας. Ξεκίνησε τη διαδρομή του από τον Ακαρνανικό το 2000, αλλά τις πρώτες του επαγγελματικές συμμετοχές τις έκανε με τον Παναιτωλικό ένα χρόνο αργότερα. Πέρασε από Θέρμιο Απόλλωνα και ΠΑΣ Πρεβέζης, επέστρεψε στον Ακαρνανικό και το 2005 μετακόμισε στην Άρτα και την τοπική Αναγέννηση το 2005. Έκτοτε καταγράφει γεμάτες χρονιές με Ηλυσιακό, ΠΑΣ Γιάννινα, Εθνικό, Δόξα Δράμας και Καλλονή. Το πρώτο μισό της φετινής χρονιάς αγωνίστηκε στον Πανσερραϊκό. Τον Ιανουάριο του 2013 πήγε στην ΑΕΛ, ενώ από το καλοκαίρι του 2013 ανήκει στον Α.Ο. Πεύκης.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)