ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ !!! Τίμησε τον Δημήτρη Ρούσση

0
Τίμησε Δημήτρη Ρούσση

Η διοίκηση του ΠΑΣ Πρέβεζα τίμησε τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ, Δημήτρη Ρούσση, για την προσφορά του στο
σύλλογο της Πρέβεζας, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με την ΑΕΛ για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Για 6 μήνες ο νυν αμυντικός των «βυσσινί» την σεζόν 2008/2009 είχε δοθεί δανεικός από την τότε ομάδα του, τον Παναιτωλικό στον ΠΑΣ Πρέβεζα (Γ' Εθνική), καταγράφοντας 9 συμμετοχές. Ο Δημήτρης Ρούσσης, για πρώτη φορά στην καριέρα του, έπαιξε ως αντίπαλος των «κίτρινων» στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας και έτσι αποφασίστηκε να τον τιμήσουν.
 «Θέλω να ευχαριστήσω καταρχήν τους ανθρώπους του ΠΑΣ Πρέβεζα που με τίμησαν σήμερα για την προσφορά μου. Για το παιχνίδι δε θέλω να πω πολλά, απλά ήρθαμε να κάνουμε αυτό που έπρεπε, να κερδίσουμε, γιατί η ΑΕΛ πάντα πρέπει να κερδίζει. Πιστεύω πιάσαμε μια καλή απόδοση, με την μπάλα κάτω και δεν αφήσαμε πολλά περιθώρια στον ΠΑΣ Πρέβεζα.»

Σε σχέση με τότε που αγωνιστήκατε και τώρα έχετε να πείτε κάτι για την Πρέβεζα;
«Και όταν ήμουν εγώ και τώρα η Πρέβεζα έχει οικονομικά προβλήματα. Εγώ τότε δεν ήθελα να φύγω, με πίεσαν να φύγω, γιατί ξέρετε άνηκα στον Παναιτωλικό, αλλά δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Μακάρι να βρει η ομάδα το δρόμο της, τι άλλο να πω.»

Πιστεύετε ότι η ΑΕΛ είναι το απόλυτο φαβορί ή υπάρχουν και άλλες ομάδες από τον Εθνικό Φιλιππιάδας, από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης για την άνοδο;
«Πιστεύω αν παίξουμε εμείς το ποδόσφαιρο που πρέπει να παίξουμε δε φοβόμαστε κανέναν».δήλωσε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Δημήτρης Ρούσσης, στην συνέντευξη Τύπου μετά την ολοκλήρωση του αγώνα με τον ΠΑΣ Πρέβεζα

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)