ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ: Το Μάρτη οι εκλογές, το Σεμπτέβρη στα γήπεδα

0
ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ: Το Μάρτη οι εκλογές, το Σεμπτέβρη στα γήπεδα


Πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη ΓΣ(πιο πολύ ενημέρωση, όπως ανέφερε και ο Γιώργος Βαγενάς), της προσωρινής διοίκησης του Τηλυκράτη προς τα μέλη του σωματείου.

Εκεί, ορίστηκε ημ/νία εκλογών(9/3/14 και επαναληπτική 16/3/14), έγινε απολογισμός της μέχρι πορείας και συζήτηση για το μέλλον.

Η παρουσία του κόσμου, αν και θα μπορούσε να ήταν καλύτερη, κρίνετε ικανοποιητική. Ήταν γύρω στα 40 άτομα, που έκαναν το κόπο να ακούσουν τα μέλη του ΔΣ(δια στόματος του Προέδρου Γιώργου Βαγενά), τι συμβαίνει με την αγαπημένη τους ομάδα και τι έχουν σχεδιασμένο να κάνουν σαν διοίκηση πρωτοδικείου από εδώ και πέρα.

Η αίτηση για προσωρινή διοίκηση έγινε τον Οκτώμβριο, για να γίνει το δικαστήριο μέσα στον Δεκέμβρη και να παρθεί η τελική απόφαση στις 16 Ιανουαρίου του 2014.

Είμαστε εδώ για να εγγυηθούμε την συμμετοχή του Τηλυκράτη στο πρωτάθλημα, ήταν η αρχική τοποθέτηση του Γιώργου Βαγενά και ξεκίνησε την ενημέρωση προς τα μέλη.

Τι έχει κάνει η προσωρινή διοίκηση

- Έκανε καταγραφή του υλικού του Τηλυκράτη από το γήπεδο και την μπουτίκ και βρίσκονται φυλαγμένα σε ιδιωτικό χώρο.
- Υπήρξε επαφή με το δικηγόρο της ομάδα κ. Βαγιάκο, για τα χρέη της ομάδας, που υπολογίζεται μόνο το ΙΚΑ γύρω στις 55000. Ύπάρχει και ένα παλαιότερα χρέος επί εποχής Γκαμπέτα, κοντά στις 10000.
- Στην κατοχή τους βρίσκονται τα βιβλία του σωματείου, όχι όμως και η σφραγίδα.

Τι γίνεται με τα όσα ακούγονται με τον ΠΑΣ ΣφακιωτώνΜέσα στον Σεμπτέβρη, όταν και ο ΠΑΣ Σφακιωτών δεν ήξερε αν θα κατέβει στο πρωτάθλημα(λόγω προβλημάτων που είχε να βρει ποδοσφαιριστές), είχαν βοηθηθεί οικονομικά από 3-4 άτομα που υπάρχουν στην προσωρινή διοίκηση του Τηλυκράτη, με την προυπόθεση(αν φυσικά συμφωνεί και η ΓΣ του Τηλυκράτη, διότι αυτό είναι θέμα ΓΣ), αν ο ΠΑΣ Σφακιωτών μείνει κατηγορία, ο Τηλυκράτης να μπορεί να κατέβει στο α΄ τοπικό, χωρίς την αφαίρεση τον 6 βαθμών.
Αυτό βέβαια το σενάριο, όπως έχει χιλιοειπωθεί, θα το αποφασίσει η Γενική Συνέλευση και καμία διοίκηση.


Πως θα κινηθούν
1. Να ανοίξει νέο γραφείο το σωματείο, όπου θα στεγάζεται και η μπουτίκ
2. Να τακτοποιηθεί το αρχείο του συλλόγου, διότι είναι αδιανόητο να υπάρχει ιστορία 90 ετών και να μην υπάρχει ένα αρχείο της προκοπής.
3. Ίδρυση ακαδημιών, διότι πρέπει να γίνουν, με την προυπόθεση να μην έχουν μεγάλο λειτουργικό κόστος.
4. Επαφή με άτομα προκειμένου να ενισχυθεί το ΔΣ. Αυτό θα γίνει για να υπάρχουν στο ΔΣ όσο πιο πολλοί μπορούν να προσφέρουν.
5. Επαφή με όλες τις ομάδες του νησιού
6. Το μπάτζετ της ομάδας, θα είναι με όσα χρήματα μπορούν να μαζευτούν. Θα κινηθούν σε χαμηλά επίπεδα. Ενώ, θα δωθεί βάση στο προπονητή, στα στελέχη της ομάδας και στην λειτουργία αυτής σωστά.

Πρέπει να γίνει αλλαγή ΑΦΜ

Όλα τα παραπάνω για να γίνουν και να ασχοληθούν με τα τεκτενώμενα της ομάδας το συγκεκριμένο ΔΣ, είνα να γίνει αλλαγή του ΑΦΜ της ομάδας, καθαρά για φορολογικούς  και ασφαλιστικούς λόγους, καθώς τα χρέη είναι αρκετά.

Ενώ τονίστηκε: Αν υπάρξει κάποιο άλλο διοικητικό σχήμα που θέλει να ασχοληθεί, οι συγκεκριμένοι αποχωρούν και οποιοδήποτε μέλος του προσωρινου συμβουλίου θέλει να ασχοληθεί με το άλλο σχήμα, μπορεί να πάει. Τηλυκράτης, δεν είναι μαγαζί κανενός. Χρειάζοντιαι όλοι και πρέπει η ομάδα να μπει ξανά στην κοινωνία της Λευκάδας όσο δυνατόν γρηγορότερα.

Ακόμα και στο β΄ τοπικό

Όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε, αν δεν βρεθεί ομάδα για συγχώνευση, η ομάδα θα κατέβει να αγωνιστεί από το β΄ τοπικόΧωρίς ντε και καλά να κάνει πρωταθλητισμό, καθώς προέχει το δέσιμο για το μέλλον και όχι να θυσιαστούμε για τον πρωταθλητισμό. Μέσα στο μυαλό μας υπάρχει προοπτική 2 ετών.Η ανακοίνωση

Όποιο σχήμα θέλει να κάνει γνωστές τις προθέσεις του, μπορεί να το κάνει εντός 20 ημερών στα ΜΜΕ ή στα άτομα του προσωρινού ΔΣ.

http://www.lefkadasportnews.gr/index.php

Οι εκλογές έχουν οριστεί για 9 Μαρτίου με τις επαναληπτικές στις 16 του ίδιου μήνα.

- See more at: http://www.lefkadasportnews.gr/index.php?menu_id=1&option=1&a_id=3072#sthash.pp60aH7d.dpuf

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)