ΠΡΕΒΕΖΑ: Κάτι αλλάζει στον ΠΑΣ Πρέβεζα !!!

0

ΠΡΕΒΕΖΑ: Κάτι αλλάζει στον ΠΑΣ Πρέβεζα !!!

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο κτήριο της Λαικής αγοράς στις 6:30 το απόγευμα η προγραμματισμένη ανοιχτή συνέντευξη τύπου του νέου Δ.Σ. του ΠΑΣ Πρέβεζα στα πλαίσια της τακτικής ενημέρωσης.



Έτσι σήμερα είδαμε μια άκρως οργανωμένη κατάσταση από πλευράς διοικήσεως. Συγκεκριμένα την συνέντευξη διήθυνε ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣ Ιατρός κ.Συγκούνας, ο οποίος στο καλωσόρισμα του, μεταξύ άλλων ανέφερε ότι επιδίωξη αυτής της διοίκησης είναι ανά τακτά χρονικά διαστήματα επαφή τόσο με τα μέλη της ομάδας όσο και με τον τύπο, όπου θα παρουσιάζεται ένας μίνι απολογισμός των πεπραγμένων. 

Τον κύκλο των ομιλιών άνοιξε ο κ.Τάσιος υπεύθυνος οικονομικών  ζητημάτων, όπου παρουσίασε την οικονομική κατάσταση της ομάδας. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι η παρούσα διοίκηση παρέλαβε την ομάδα με 5 ευρώ στα ταμεία της και μέσα σε 20 μέρες περίπου είχε έσοδα 3.162 ευρώ από τα οποία 178 ευρώ βρίσκονται στο ταμείο της ομάδας καθώς η διαφορά το ποσού δόθηκε σε ανειλημμένες υποχρεώσεις. 

Αμέσως μετά το λόγο έλαβε ο κ.Κίστης τεχνικός διευθυντής της ομάδας, ο οποίος ανέφερε ότι η κακή συμπεριφορά που επικρατούσε στα αποδυτήρια δεν συνάδει με το πνεύμα τόσο της ομάδας αλλά ούτε με την πνεύμα της διοίκησης. Ενώ αναφέρθηκε και στον σχεδιασμό της ομάδας καθώς και στις επικείμενες μεταγραφές όπου τρεις τον αριθμό υπάρχει το δικαίωμα να πραγματοποιηθούν και όπως τόνισε τόσο ο ίδιος όσο και ο συνεργάτης του κ.Καρασαβίδης, οι ποδοσφαιριστές θα είναι από τα γύρω σωματεία της περιοχής, καθώς πιστεύουμε στο υλικό που διαθέτει η περιοχή μας.

Έπειτα ο κ.Τάσιος πραγματοποίησε ανάλυση του πλάνου εγγραφής των νέων μελών της ομάδας, όπου ήδη έχουν εγγραφεί 65 νέα μέλη. Τονίστηκε ότι η ομάδα θα πρέπει να γίνει Λαικής Βάσης για να  μπορέσει να υπάρχει σωτηρία σε αυτήν. 




Η διαδικασία ολοκληρώθηκε με την ομιλία του προέδρου κ.Αμάραντου, όπου σε ερώτησή μας που θέσαμε πως θα επιστρέψει ο φίλαθλος κόσμος του ΠΑΣ στο γήπεδο, ο κ.Αμάραντος μεταξύ άλλων ανέφερε "Όταν βλέπω αυτήν την οργάνωση από πλευράς της διοίκησης, όταν τους βλέπω να τρέχουν μέσα στην βροχή να πουλήσουν ημερολόγια κ.α. τέτοια γεγονότα, Ε, τότε δεν αισθάνομαι μόνος μου …Πρέπει να δημιουργήσουμε μια υγιή ομάδα σε διοικητικό επίπεδο πράγμα του οποίου καταβάλλεται αυτή η προσπάθεια, τότε ο κόσμος θα το αναγνωρίσει και θα επιστρέψει στο γήπεδο'. Επιπλέον ο κ.Αμάραντος τόνισε πως η ομάδα πρέπει να γίνει βιώσιμη και θα βασιστούμε στους παίχτες της περιοχή μας. 


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)