Γ ΕΘΝΙΚΗ !!! ΚΕΡΑΥΝΟΣ Θεσπρωτικού-ΕΘΝΙΚΟΣ Φιλιππιάδας 0-0

0

9η Αγωνιστική: ΚΕΡΑΥΝΟΣ Θεσπρωτικού-ΕΘΝΙΚΟΣ Φιλιππιάδας 0-0



Δεν ανέδειξε νικητή (0-0) το σημερινό ντέρμπι  μεταξύ του ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ και του ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ που διεξήχθη σήμερα στο Θεσπρωτικό.
Ήταν ένα πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι με τον ΚΕΡΑΥΝΟ να ελέγχει το παιχνίδι και να δημιουργεί περισσότερες ευκαιρίες από τον αντίπαλό του.
Μεγάλη χαμένη  ευκαιρία για να κάνει το 1-0 έχασε ο Κεραυνός στο 36΄,  όταν ο Φέκκας σε ανατροπή του από τον Μπαντή, αστόχησε από τα έντεκα βήματα.
Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ πραγματικά δεν είχε σήμερα την τύχη με το μέρος του, καθώς στο 45' λεπτό έμεινε και με 10 παίκτες.
Το αριθμητικό πλεονέκτημα δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί ο ΕΘΝΙΚΟΣ στο 2ο ημίχρονο  και μάλιστα αν οι παίκτες του ΚΕΡΑΥΝΟΥ ήταν λίγο πιο προσεκτικοί στην τελική τους προσπάθεια θα μπορούσαν να πετύχουν μια σπουδαία νίκη.


Συνθεσεις: ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Β.Φίντζος):  Μπακόλας, Πάνου(87΄ Τζιάκος Δ), Κωστακιώτης, Ρακόπουλος, Μπουρδούβαλης, Γατσέλος, Νικολάου, Κολιός Π, Κούσης, Κολιός Γ(77΄ Σιδηρόπουλος),Φέκκας(63΄ Μακρής)
ΕΘΝΙΚΟΣ (Γ.Γιάννος): Μπαντής, Μούτας, Κοντογιώργος, Σιαπέρας(46΄ Τσακανίκας), Παπαβασιλείου, Δάρδας, Γιάτσε, Σαπανίδης(82΄ Γιαννούλης), Παναγιωτόπουλος, Γεωργίου(70΄ Τσιφλίδης), Κολιάκης


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)