ΚΟΧΥΛΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ !!!O μικρος με καταγωγη απο την Περδικα θεσπρωτιας διαπρεπει στην ακαδημια της Aρσεναλ

0

ΑΓΩΝΕΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΡΣΕΝΑΛ 2013-14

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ - ΑΡΣΕΝΑΛ Α.(ΤΖΟΥΝΙΟΡ 2003)   

ο μικρος με καταγωγη απο την Περδικα θεσπρωτιας 

διαπρεπει στην ακαδημια της Aρσεναλ

                                                  

Picture
     

ομάδα μας σε όλο το παιχνίδι είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού με όμορφη ανάπτυξη και ομαδικές ενέργειες, αλλά με 2 αμυντικά λάθη δέχτηκε την ανατροπή του αποτελέσματος και έχασε μια νίκη που φαινόταν δική της.
Καλύτεροι παίκτες μας ήταν οι ΜΑΛΚΟ ΝΙΒΙΑΝ που στο κέντρο οργανώνει πολύ σωστά το παιχνίδι μας, ο ΠΟΥΛΙΑΣΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ που στην άμυνα είναι κυρίαρχος και σταθερός και ο ΔΑΒΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ που ειδικά στην επίθεση ήταν καταπληκτικός δημιουργώντας πολλά προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα μαζί με τον σκόρερ της ομάδας μας ΚΟΧΥΛΑ ΣΤΕΦΑΝΟ που με την πολύ καλή τεχνική του ταλαιπώρησε και αυτός πολύ τους αντιπάλους του.
Από κει και πέρα στην άμυνα ο ΡΟΛΛΑ ΜΑΣΣΙΜΟ και ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΛΟΥΙΖΟΣ κέρδιζαν όλες τις μονομαχίες που έδιναν και ήταν πολύ καλοί στο παιχνίδι τους, ο ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ αν και ελαφρά τραυματίας έτρεξε και έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι.
Ο ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ στην επίθεση έδωσε πολλές μάχες και βοήθησε πολύ την ομάδα κυρίως με τις καλές πάσες του ενώ ο ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ προσπάθησε πολύ ειδικά στο χώρο του κέντρου αλλά φάνηκε η έλλειψη των προπονήσεων τον τελευταίο καιρό.
Ο τερματοφύλακας μας ΒΑΓΚΝΕΡ ΒΑΣΙΛΗΣ ήταν πολύ καλός όπου χρειάστηκε και δεν φέρει καμία ευθύνη στα γκολ που δέχτηκε από πλεονεκτικές θέσεις των αντιπάλων του.
Σκόρερ για την ομάδα μας ήταν ο ΚΟΧΥΛΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ με απίστευτο φάουλ από τα 30 μέτρα και ο ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ με πολύ όμορφο σουτ.

http://www.academyafidnon.com/ 


 

 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)