!ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ !!! Aπόλυση Θωμά Βασιλειάδη

0
Την απόλυση του προπονητή του ΠΑΣ Πρέβεζα, Θωμά Βασιλειάδη αποφάσισε στη βραδινή του συνεδρίαση, το ΔΣ της ομάδας, το οποίο και εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Το ΔΣ του ΠΑΣ Πρέβεζα συνεδρίασε στις 29/10/2013 και αποφάσισε 1) την απόλυση του προπονητή Βασιλειάδη Θωμά, 2) χρέη προπονητή θα εκτελεί ο βοηθός-προπονητή Παναγιωτίδης Κυριάκος, 3) καλεί τους «12» να βγουν μπροστά από τις κουρτίνες γιατί όπως είχε ειπωθεί από το ΔΣ στην τελευταία γενική συνέλευση το παρόν ΔΣ παραμένει γιατί δεν υπάρχει άλλη πρόταση. Αν κάποιοι θέλουν να πάρουν την ομάδα οι παραιτήσεις των μελών του ΔΣ μαζί με τα οικονομικά στοιχεία είναι στη διάθεση τους ανά πάσα ώρα και στιγμή. Τα μέλη του τωρινού ΔΣ δηλώνουν ότι θα είναι δίπλα σε οποιαδήποτε προσπάθεια για το καλό της ομάδας. Το ΔΣ».
Ο Θωμάς Βασιλειάδης από την πλευρά του, αναμένεται να δώσει συνέντευξη Τύπου, σε τόπο και ώρα που θα γίνει γνωστή τις επόμενες ώρες, στην οποία και θα μιλήσει για όλους και για όλα, στο χρονικό διάστημα που βρέθηκε στο «τιμόνι» του ΠΑΣ Πρέβεζα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)