Ο ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ Α.Σ.-Κ. ΤΙΜΑ ΤΟ ΛΕΥΚΑΔΙΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

0

Ο ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ Α.Σ.-Κ. ΤΙΜΑ ΤΟ ΛΕΥΚΑΔΙΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ








  Δελτίο Τύπου
   Η ομάδα μας όπως κάθε  χρόνο έτσι και φέτος τιμά  ανθρώπους που ομόρφυναν με την παρουσία τους το Λευκαδίτικο ποδόσφαιρο!
Αθλητές με μεγάλη προσφορά στον τόπο μας! Τους τιμά σαν μια πολύ μικρή ηθική επιβράβευση, αλλά και για να μάθουν οι νεότεροι και να μην ξεχνούμε ποτέ εμείς οι υπόλοιποι.

  Έτσι λοιπόν στο ημίχρονο  του αγώνα Πανλευκάδιος – Ένωση Πρέβεζας το Σάββατο 26/10/13 απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στον κο Γιώργο Βρεττό, γνωστό σε όλους μας «κοπρίτη».

Ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του  Τηλυκράτη τη δεκαετία 50-60. Σέντερ φορ, δεινός σκόρερ, ταχύτατος και πανέξυπνος, έγινε γνωστός σε όλη την Ήπειρο με το συγκεκριμένο παρατσούκλι! Μια από τις σημαίες του νησιού μας, έτσι όπως τον θυμούνται και τον αγαπάνε φίλοι και γνωστοί!

   Επίσης η ομάδα μας παρέδωσε  αναμνηστική πλακέτα σε ένα  από τα παιδιά της, τον Άλκη  Θειακό! Τον πρώτο αθλητή που φεύγει από την ομάδα μας και μετεγγράφεται σε ομάδα Α΄ Κατηγορίας επαγγελματικού πρωταθλήματος!

Ο Άλκης βρίσκεται από τον  Αύγουστο στο Βέλγιο στη Leven, ομάδα που μετέχει στη Jupiler pro League (Α΄ Εθνική Βελγίου) και είναι μέλος της U-21 ομάδας. Ένα παιδί που ξεχώριζε για το φανταστικό του χαρακτήρα, σεμνό, πρόσχαρο, που δούλεψε σκληρά απ’ την πρώτη χρονιά του παιδικού μας!

Θα τον έχουμε πάντα στην καρδιά μας και θα παρακολουθούμε με χαρά την πρόοδο του!

Την αναμνηστική πλακέτα παρέλαβε ο πατέρας του και μέλος του Δ.Σ. της ομάδας μας Γρηγόρης Θειακός.

  Και οι δύο απονομές, η  κάθε μια για διαφορετικό λόγο, έγιναν μέσα σε κλίμα μεγάλης  συγκίνησης!



Το Δ.Σ.    






Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)