ΔΟΞΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ: Ανακοίνωση για τον αγώνα με την Πλαγιά

0

ΔΟΞΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ: Ανακοίνωση για τον αγώνα με την Πλαγιά 

 


Ανακοίνωση-απάντηση σχετικά με δημοσίευμα του μπλοκ της Πλαγιάς και με αφορμή τον μεταξύ τους αγώνα, έβγαλε η διοίκηση της Δόξας Βασιλικής.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΟΞΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ

Με αφορμή την ανάρτηση που έγινε στο αθλητικό blog Parga sport και αφορά στην περιγραφή του αγώνα της Δόξας Βασιλικής με αντίπαλο την Α.Ο Πλαγιάς, αναγκασθήκαμε να προβούμε στην παρακάτω ανακοίνωση με σκοπό την αντικειμενική πληροφόρηση για κάποια σημεία του αγώνα.

Προς Parga sport, θα θέλαμε να σας συγχαρούμε για την ωραία προσπάθεια που κάνετε μέσω του blog σας, ως προς την ενημέρωσής μας για την αθλητικές δραστηριότητες της περιοχής. Παίρνοντας όμως αυτούσια άρθρα από άλλα blogs που αναφέρονται αποκλειστικά σε μία ομάδα, συγκεκριμένα το blog της ομάδος της Πλαγιάς, το μόνο που καταφέρνετε είναι να δίνετε μια μονόπλευρη ενημέρωση, που πολλές φορές μετατρέπεται σε παραπληροφόρηση. Σωστό είναι πριν τα αναρτήσετε να τα διαβάζετε και να τα αξιολογείτε.

Προς τον κύριο που έγραψε την συγκεκριμένη περιγραφή, (η οποία είναι ανυπόγραφη) και για ορθότερη ενημέρωση των αναγνωστών, θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε τα παρακάτω, σχετικά με τον ποδοσφαιριστή με το Νο. 10 Μωραΐτη Β. και το αν ήταν σωστή η κίτρινη που πήρε αλλά και οι πάμπολλες παρατηρήσεις που του γινόταν καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα από τον διαιτητή, θα έχετε την ευκαιρία να το αντιληφθείτε είτε ως φίλαθλοι είτε ως αντίπαλοι του στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που βάζει σε δεύτερη μοίρα το πόσο καλός παίκτης είναι.

Σχετικά με την φάση της αποβολής του παίκτη Α.Ο. Πλαγιάς. Η συγκεκριμένη φάση έγινε στο 80’ λεπτό του αγώνα και ενώ το σκορ είχε ήδη διαμορφωθεί (1-4) και όχι 1-3 όπως αναφέρετε, κάτι που δείχνει ότι δεν υπήρχε λόγος να γίνει. Καμία αποβολή δεν είχε σκοπό να δώσει ο διαιτητής αν το συγκεκριμένο μαρκάρισμα δεν χαρακτηρίζονταν τουλάχιστον δολοφονικό,(χαριτολογώντας μετά το τέλος του αγώνα οι παίκτες της πλαγιάς ρωτούσαν τον συμπαίκτη τους, ‘καλά πως έφτασε το πόδι σου εκεί, ποιος είσαι ο Τσάκι Τσαν’). Όσο για τα ουρλιαχτά του προπονητή μας όπως αναφέρετε στο blog, απλά ρωτούσε τον παίκτη αν υπήρχε λόγος που έκανε αυτό το μαρκάρισμα την στιγμή εκείνη  και αφού είχαν όλα σχεδόν τελειώσει, ενώ ο γιατρός της ομάδος έδινε τις πρώτες βοήθειες. Το αν λοιπόν ο διαιτητής επηρεάστηκε από τον προπονητή μας, καλό είναι να έρθει να δει τα σημάδια που υπάρχουν στο πρόσωπο, τον λαιμό και την κλείδα του ποδοσφαιριστή που χτύπησε, θα μπορέσει να ξεχωρίσει ακόμη και τι νούμερο παπούτσι φορούσε ο παίχτης που έκανε την καρατιά. Ο προπονητής μας έχει δείξει πολλές φορές ότι αυτό που τον ενδιαφέρει είναι η υγεία των παικτών, είτε είναι της αντίπαλης, είτε της δικής του ομάδας, προσφέροντας τις πρώτες βοήθειες όπου χρειάζεται , αντίθετα με άλλους προπονητές που κάθονται απαθείς στον πάγκο τους.

Βέβαια μέσα από αυτό το συμβάν είδαμε φωτεινά σημεία, όπως τον αρχηγό της Πλαγιάς, ο οποίος ενδιαφέρθηκε για την υγεία του παίκτη, δείχνοντας ότι άξια φοράει το περιβραχιόνιο, καθώς επίσης και από τον μικρό Φραγκολιό Θ. δείχνοντας το ήθος του, εν αντιθέσει με μεγαλύτερους σε ηλικία παίκτες, όπου το μόνο που τους ένοιαζε ήταν να μην πάρει κόκκινη κάρτα ο συμπαίκτης τους, αδιαφορώντας παντελώς για την υγεία του συναδέλφου τους. Για τον παίκτη που έκανε το βίαιο φάουλ ούτε λόγος να γίνετε το αν ζήτησε έστω μια τυπική συγνώμη.

Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχηθούμε στην ομάδα της Πλαγιάς καλή συνέχεια, είναι σίγουρο ότι έχουν πολύ καλή ομάδα, απλά στον αθλητισμό είναι πιο σημαντικό το ευ αγωνίζεσθε, από το αποτέλεσμα.
Εκ της Διοικήσεως

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)