ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας !!! SUPER CUP

0






ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας μεταξύ του πρωταθλητή Α.Σ ΑΓ. ΘΩΜΑ (ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ) και του κυπελλούχου της ΕΝΩΣΗΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ,

 SUPER CUP.

 Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας την Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2013, στις 5 το απόγευμα υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας.

Πριν από την έναρξη του αγώνα θα απονεμηθεί το κύπελλο στον πρωταθλητή της Α’ Κατηγορίας της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013 καθώς και τιμητικές πλακέτες στον απελθόντα πρόεδρο της Ένωσης κ. Δημήτρη Τραχανά, όπως και στην οικογένεια του αείμνηστου και επί σειρά ετών αντιπροέδρου της ΕΠΣ, κ. Σπύρου Ρεκατσίνα για την καθοριστική συνεισφορά τους στην λειτουργία της Ένωσης.
Καλούνται όλα τα σωματεία της ΕΠΣ με τα διοικητικά τους συμβούλια και τους αθλητές τους, αλλά και οι φίλαθλοι των περιοχών που εκπροσωπεί, (Πρέβεζα, Λευκάδα και Αιτωλοακαρνανία) να δώσουν το παρόν στη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου.
Η παρουσία όλων θα αποτελέσει το έναυσμα ώστε η πρωτόγνωρη αυτή διοργάνωση να καθιερωθεί θεσμικά στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της ευρύτερης περιοχής.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
                           
Για το Δ.Σ
ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας
Ο Πρόεδρος

Θωμάς Κάρτσακλας

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)