ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ

0
Τελευταία μέρα των μεταγραφών σήμερα και ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ οριστικοποίησε ακόμη δύο μεταγραφές τις λεγόμενες μεταγραφές της τελευταίας στιγμής, ανεβάζοντας έτσι τον αριθμό των νεοαποκτηθέντων παικτών στους έξι (6).
Στην ομάδα μας λοιπόν επέστρεψε μετά από απουσία ενός χρόνου ο Σπύρος Χαϊδάκης. Ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής και μεγάλος πρωταγωνιστής στην περσινή προσπάθεια του ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ να ανέβει στην Γ’ Εθνική κατηγορία, συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση της ομάδας μας και αφού έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ, επέστρεψε στην ομάδα της πόλης του.
Έτσι αυξάνονται οι λύσεις για τον τεχνικό του συλλόγου Άλεξ Γκεοργκιεφ σε ότι αφορά τις επιλογές του για τον καταρτισμό της αρχικής 11άδας.
Επίσης σήμερ


α η ομάδα μας ανακοίνωσε και την απόκτηση του Βούλγαρου τερματοφύλακα ALEKSANDAR PETRUNOV. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίζονταν στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας του Βουλγαρικού πρωταθλήματος με την φανέλα της BEROE STARA ZAGORA.
Μάλιστα πριν λίγες ημέρες ήταν να δοκιμαστεί και στον ΠΑΟΚ, αλλά αυτό τελικά δεν έγινε και έτσι ο παίκτης αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ λόγω και της πολύ καλής σχέσης που διατηρεί με τον προπονητή της ομάδας μας, Άλεξ Γκεοργκίεφ.
Επίσης, πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκαν και οι μεταγραφές τεσσάρων ακόμη παικτών. Πιο συγκεκριμένα:
Στον ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Περικλής Σπυράκος. Ο έμπειρος μέσος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Ωρωπό και στην συνέχεια στις Αναγέννηση Άρτας, Πανηλειακό, ΠΑΣ Πρέβεζα, Τρίκαλα, Ατρόμητο, Ναυπακτιακό Αστέρα, Πανθρακικό, Α.Ε. Χανίων, Θρίαμβο Λούρου, Σκουφά Κομποτίου και ξανά Αναγέννηση Άρτας και Θρίαμβο Λούρου.

Επίσης, με την φανέλα του ΠΑΣ θα αγωνίζεται ο Δημήτρης Παναγόπουλος που την περασμένη σεζόν ήταν από τους διακριθέντες της Πρωταθλήτριας ομάδας ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ, ο νεαρός Αλέξανδρος Κολοβός ο οποίος την περασμένη χρονιά φορούσε την φανέλα της Παλαίρου στο Β’ Τοπικό Αιτωλοακαρνανίας όπου ήταν και πρώτος σκόρερ και θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα της περιοχής μας και ο Κωνσταντίνος Νιάφας ο οποίος είχε αγωνιστεί και παλαιότερα στην ομάδα μας και τα τελευταία χρόνια ήταν ο ηγέτης της ομάδας των Ιωνων Λευκάδας.
Εκτός από τις μεταγραφές όμως, είχαμε και ανανεώσεις. Έτσι στην ομάδα μας παρέμειναν ο αρχηγός της Κούτσικος Δημήτριος του Κωνσταντίνου, ο Παληογιάννης Άρης ενώ σε αυτήν μετά από μία μικρή διάρκεια απουσίας του επέστρεψε και ο Χρήστος Χασακής.
Αναμφισβήτητα με το συγκεκριμένο ρόστερ οι στόχοι της ομάδας δεν μπορούν παρά να είναι υψηλοί. Η αρχή γίνεται με το παιχνίδι της Α’ Φάσης Κυπέλλου όπου ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον πολύ ισχυρό Πανλευκάδιο εκτός έδρας, στις 14 Σεπτεμβρίου. Ενώ μία εβδομάδα αργότερα στην έναρξη του πρωταθλήματος η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει και πάλι εκτός έδρας την ομάδα του Ερμή Καναλίου, ομάδα την οποία είχε αντιμετωπίσει και πέρυσι στην έναρξη του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας.

ΦΡΑΓΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)