Π.Α.Σ.ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΛΑΚΙΟΥ !!!! Oλες οι μεταγραφές !!!ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ

0
 
 
 
Ο Π.Α.Σ ΑΧΕΡΩΝ ανακοινώνει και επίσημα την απόκτηση του έμπειρου τερματοφύλακα Τιμολέον Μπάμπη και του Παπαδόπουλου Γιώργου  (Αμυντικό Χάφ) πρώην ποδοσφαιριστές του Κεραυνού Θεσπρωτικού ομάδα Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ, του Στέφανου Κώστα ετών 23 (Δεξί Μπάκ) από τον Α.Ο. Καναλίου, του Τσουγκάρη Δημήτρη  ετών 27 (Αριστερό Χάφ) πρώην ποδοσφαιριστή της Δόξας Γαρδικίου, του επιθετικού ΙΣΜΕΤ ΚΟΦΣΑ  ετών 23 (Δεξί Επιθετικός) από Τζουμέρκα Άρτας και του Τζίμα Χρήστου ετών 30 (Επιθετικό Χάφ) της Αναγέννησης Αχερουσίας.

Επίσης οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Άρη Πρέβεζας Μουζάκης Μανώλης ετών 19 (Δεξί Χάφ). και Καραπιπέρης Στέφανος ετών 21 (Τερματοφύλακας), όπως και ο Μιρτάϊ Γιάννης ετών 19 (Δεξι Μπάκ) της Αναγέννησης Αχερουσίας πλέον θεωρούνται επίσημα ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΛΑΚΙΟΥ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ:

Για όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο και τον Π.Α.Σ Αχέρων την Δευτέρα 05/08/2013 και ώρα 17:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Καναλακίου θα κυλήσει η μπάλα σηματοδοτώντας την έναρξη της προετοιμασίας της νέας σεζόν.
Η έναρξη όχι μόνο της προετοιμασίας αλλά η ετοιμασία επιστροφής του Π.Α.Σ Αχέρων στην κορυφή του τοπικού ποδοσφαίρου.
Ήρθε η ώρα η ομάδα μας να μπει σε θέση πρωταγωνιστή, όχι απλού κομπάρσου. Να διεκδικεί, όχι απλά να παρακολουθεί. Να απαιτεί, όχι απλά να υπομένει.
Σαν Διοίκηση φέραμε το καλύτερο δυνατόν επιτελείο, κάναμε τις απαραίτητες προσθήκες, και θα συνεχίσουμε να παρέχουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατών έτσι ώστε οι ποδοσφαιριστές της αγαπημένης μας ομάδας να έχουν να σκέφτονται μόνο τον αγώνα.
Αν όλα πάνε καλά, αν είμαστε όλοι μαζί στα εύκολα και στα δύσκολα τότε στο τέλος θα συζητούν για την ομάδα μας πολύ περισσότερο, όπως παλιά.
Οι βάσεις μπήκαν, η ώρα ήρθε ο Π.Α.Σ.ΑΧΕΡΩΝ να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.
Ελάτε όλοι μαζί να δώσουμε στα παιδιά της Ομάδας μας την ώθηση και δύναμη για να βγάλουν το έργο τους εις πέραν.
Ραντεβού στο γήπεδο.
Σας περιμένουμε!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)