Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής !! Kαταρτισμός των ομίλων της νέας Γ' Εθνικής κατηγορίας

0


Σήμερα τελειώνει η προθεσμία για τη δήλωση συμμετοχής των ομάδων στο νέο  που θα είναι ερασιτεχνικό. Μέχρι χτες είχαν δηλώσει συμμετοχή 93 ομάδες, μεταξύ αυτών και 3 οικειοθελώς προκειμένου να εκκαθαριστούν οι εταιρίες και να φύγουν τα βάρη των χρεών, όπως ΑΕΚ, Λάρισα και Πανσερραϊκός.
Όπως αποφασίστηκε από την ΕΠΟ, στις 2 Αυγούστου 2013 και στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί ο καταρτισμός των ομίλων της νέας Γ' Εθνικής κατηγορίας. Κάθε ομάδα θα δύναται να έχει μέχρι 4 ξένους στην 18αδα και μέχρι δύο παίκτες (Έλληνες ή ξένους) άνω των 33 ετών στην 11άδα. Περιορισμοί για τους «μικρούς» δεν θα υπάρχουν.
Η νέα αγωνιστική περίοδος στη Γ' Εθνική κατηγορία θα ξεκινήσει στις 22 Σεπτεμβρίου, ενώ τέλος, οι δηλώσεις συμμετοχών θα κατατίθενται από τα σωματεία μέχρι και τις 31 Ιουλίου. Οι ομάδες καλούνται να πληρώσουν παράβολο 500 ευρώ αλλά και να δείξουν τα επίσημα παραχωρητήρια των γηπέδων, που θα δηλωθούν ως έδρες. Δείτε αναλυτικά τις ομάδες που θα συμμετέχουν στη νέα Γ’ Εθνική την σεζόν 2013-2014, όπως διαμορφώνεται αυτή τη στιγμή η κατάσταση, ενώ πιθανότατα θα υπάρξουν εκ νέου αλλαγές, με τυχόν προσθήκες και αποχωρήσεις ομάδων.

Μεθαύριο Παρασκευή θα κάνει η ΕΠΟ τον χωρισμό των ομάδων σε ομίλους. Όμως με βάσει καθαρά γεωγραφικά κριτήρια

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)