Ισοπαλία για Σκουφά και ΠΑΣ Πρεβεζα, όλα ανοικτά στον όμιλο

0


Ισοπαλία για τον Σκουφά, όλα ανοικτά στον όμιλο


Ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος των αγώνων μπαράζ ανόδου στον 8ο όμιλο, εκεί όπου μετά από τρεις αγώνες ο Σκουφάς Κομποτίου είναι στην κορυφή του ομίλου με πέντε βαθμούς, όσους έχει και ο Ναυπακτιακός Αστέρας. Ακολουθεί ο ΠΑΣ Πρέβεζα με ένα βαθμό λιγότερο (έχει τέσσερις) και ο Αστέρας Ιτέας, ο οποίος ήρθε ισόπαλος (1-1 στην Ιτέα) σήμερα με την ομάδα της Ναυπάκτου και πήρε τον πρώτο του βαθμό. Στο Κομπότι η ομάδα του Σκουφά Κομποτίου αν και βρέθηκε δύο φορές μπροστά στο σκορ δεν μπόρεσε να κρατήσει μία σπουδαία νίκη (2-2 το τελικό σκορ) και πλέον όλα είναι ανοιχτά στον όμιλο, καθώς σε τρεις ημέρες (Τετάρτη 22/5 - 17:00) η ομάδα του Νίκου Παλιάτσου θα υποδεχτεί τονΝαυπακτιακό στο Κομπότι και ο ΠΑΣ στην Πρέβεζα τον Αστέρα Ιτέας.
Πολύ ωραίο παιχνίδι έγινε στο γήπεδο του Κομποτίου, με την τοπική ομάδα του Σκουφά να δημιουργεί την πρώτη καλή φάση στην αντίπαλη εστία, όταν στο 3ολεπτό ο Τσίρος έκοψε την μπάλα στον Κυριάκη, όμως το σουτ του τελευταίου κόντραρε στον Μάρκο και πέρασε κόρνερ. Λίγα λεπτά μετά, στο 7΄ ο Σιδέρης δεν μπόρεσε να γίνει απειλητικός με ένα μακρινό σουτ και στο 9΄ ο Τσίρος έπαιξε ωραία το 1-2 με τον Καλπακούλα και έκανε την σέντρα στο πρώτο δοκάρι, όπου ο Γείτονας πετάχτηκε και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Λιάσκου. Με την συμπλήρωση δέκα λεπτών αγώναήρθε το 1-0 για τον Σκουφά Κομποτίου,  όταν σε μία φάση διαρκείας στην περιοχή της Πρέβεζας, ο Τσίρος αρχικά νικήθηκε από τον Λιάσκο σε τετ α τετ, οΚυριάκης στη συνέχεια προσπάθησε να κάνει το σουτ, όμως η μπάλα κόντραρε και ο Τσίρος με ψαλιδάκι από το ύψος της μικρής περιοχής την έστειλε στα δίχτυα του ΠΑΣ για να ανοίξει το σκορ για το Κομπότι. Η απάντηση της Πρέβεζας ήταν άμεση, καθώς δύο λεπτά μετά ο Σιδέρης με μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Ζέρβα για να ισοφαρίσει σε 1-1. Στο 22΄ οΔημουλιάς με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Σιδέρη στο 25΄. Ένα λεπτό μετά, στο 26΄ οΜπόμπορης από πλεονεκτική θέση σούταρε ψηλά άουτ και στο 38΄ το σουτ τουΜπάφα του Κομποτίου κόντραρε και η μπάλα πέρασε κόρνερ. Ένα λεπτό (44΄) πριν πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα έγινε το 2-1 για τον Σκουφά, με τον Κυριάκη να κάνει εκπληκτική ενέργεια, να περνάει ανάμεσα από τρεις αντιπάλους του και με δυνατό σουτ στην απέναντι γωνία να βάζειμπροστά στο σκορ την ομάδα του Κομποτίου. Αυτό ήταν το τρίτο τέρμα τουΔημήτρη Κυριάκη στους αγώνες μπαράζ, με τον μεσοεπιθετικό του Κομποτίου να είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής και των τεσσάρων ομάδων που συμμετέχουν, που έχει σκοράρει και στις τρεις πρώτες αγωνιστικές.
Στην επανάληψη ο ΠΑΣ Πρέβεζα ξεκίνησε πιο δυνατά και είχε την υπεροχήμέχρι το 69ο λεπτό όπου και ισοφάρισε σε 2-2, στα τελευταία λεπτά η ομάδα του Κομποτίου ήταν αυτή που πίεσε αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει σε ένα τρίτο τέρμα που θα της χάριζε το τρίποντο. Στο 53΄ το δυνατό σουτ του Βάλβη έδιωξε με το κεφάλι ο Γούλας (τραυματίστηκε ελαφρά σε αυτή τη φάση) στην μικρή περιοχή και δύο λεπτά μετά ο Χαϊδάκης έκανε τη σέντρα μέσα στην περιοχή του Κομποτίου, με τον Σιδέρη να στρώνει στον Μπόμπορη και το σουτ του τελευταίου να φεύγει μόλις άουτ. Στο 65΄ του αγώνα ο Κυριάκης μπήκε μέσα στην περιοχή, όμως το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε πάνω στον συμπαίκτη του Τσίρο. Τρία λεπτά μετά η Πρέβεζα κέρδισε πέναλτι με τον Γείτονα να ανατρέπει τον Δ. Σκαμνέλο και τον διαιτητή κ. Μπόρτζαρη από την Αχαΐα να δείχνει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σιδέρης και ήταν εύστοχος για να ισοφαρίσει για δεύτερη φορά τον αγώνα, σε 2-2. Ο Σκουφάς μετά το γκολ που δέχτηκε πίεσε και στο 77΄ ο Γείτονας έκανε ωραία την κίνηση και το σουτ, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και έφυγε μόλις άουτ. Στη συνέχεια το Κομπότι είχε τρεις ακόμη καλές στιγμές, με τους Κυριάκη (σουτ στο 80΄ απέκρουσε ο Λιάσκος), Γιάννενα (αδύναμο σουτ στο 83΄ μπλόκαρε ο πορτιέρο της Πρέβεζας) και Γείτονα (στο 86΄, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ). Οι φιλοξενούμενοι παίζοντας με αντεπιθέσεις έγιναν δύο φορές απειλητικοί με τονΜέλλο αρχικά στο 84΄ και τον Χαϊδάκη στο 86΄. Η τελευταία καλή φάση για τον Σκουφά ήταν στο 88΄, όταν μετά από σέντρα του Κυριάκη, ο Γιάννενας έπιασε την πρώτη κεφαλιά και ο Γείτονας με δεύτερη έστειλε την μπάλα μόλις άουτ, ενώ στο 92΄ ο ΠΑΣ στην αντεπίθεση βρέθηκε με τον Χαϊδάκη από πλάγια θέση να κάνει το σουτ και τον Ζέρβα να κρατάει το 2-2 διώχνοντας σε κόρνερ. Τέλος, ο ΠΑΣ Πρέβεζα ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Βάλβη με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 90΄.
Διαιτητής: Θανάσης Μπόρτζαρης, Βοηθοί: Μεσσήνης - Παπαδήμας (Αχαΐας)
Κίτρινες κάρτες: Βασίλας (14΄), Γείτονας (69΄) – Νίκου (46΄), Δημουλιάς (66΄),Σιδέρης (82΄)
Κόκκινες κάρτες: Βάλβης (90΄ δεύτερη κίτρινη, η πρώτη στο 19΄)
Τελικές προσπάθειες, Σύνολο (Εντός εστίας): 14 (7) – 17 (7)
Φάουλ υπέρ: 18  13, Κόρνερ: 5 – 5, Οφσάιντ: 2 – 3
ΣΚΟΥΦΑΣ ΚΟΜΠΟΤΙΟΥ (Νίκος Παλιάτσος): Ζέρβας, Καλπακούλας (71΄Γιάννενας), Βασίλας, Μπαλάφας, Μπαλάτσας, Μπάφας (57΄Παπαγιάννης), Κυριάκης, Γούλας, Γείτονας, Κολιούλης, Τσίρος (65΄Στασινός).
ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ (Βαγγέλης Γκαρτζονίκας)Λιάσκος, Σκαμνέλος Δ., Ντέτσικας (65΄Μέλλος), Σκαμνέλος Χ. (46΄Νίκου), Μάρκος, Βάλβης, Χαϊδάκης, Δήμας, Σιδέρης, Μπόμπορης, Δημουλιάς. 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)