ΠΑΣ Πρέβεζα τεσσάρων αστέρων (Εκεί, εκεί στη Γ΄Εθνική...)

0




ΠΑΣ Πρέβεζα- Αστέρας Ιτέας 4-0
Σε παράσταση για ένα ρόλο εξελίχθηκε ο αγώνας μπαράζ ανάμεσα στον ΠΑΣ Πρέβεζα και τον Αστέρα Ιτέας, με τον ΠΑΣ να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής του παιχνιδιού. Τέσσερα γκολ, πολλές χαμένες ευκαιρίες και ο κόσμος που βρέθηκε την Τετάρτη 22/5 στο δημοτικό στάδιο Πρέβεζας ολυμπιονίκου Αθανασίας Τσουμελέκα, απήλαυσε έναν ΠΑΣ Πρέβεζα, από τα παλιά. Ένα ΠΑΣ Πρέβεζα, βγαλμένο από τις χρυσές σελίδες της ιστορίας του. Αν η καλή μέρα φαίνεται από το...πρωί, ο ΠΑΣ μόλις στο 2΄έδειξε τις προθέσεις του όταν ο Μπόμπορης έπιασε ένα ωραίο σουτ έξω από την περιοχή, αλλά μπλόκαρε ο Αλεξανδρής. Στο 12΄ο Νίκου που πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση ως αριστερό μπακ, έκανε μια επέλαση από τα αριστερά, ο Χαϊδάκης πήγε να κάνει το ... κάτι παραπάνω και έδιωξαν οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων. Ότι δεν κατάφερε σ' αυτή τη φάση ο Χαϊδάκης, το κατάφερε στο 15΄όταν με θαυμάσια επέλαση από τα αριστερά, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και έβαλε γκολ και αμυντικούς και τερματοφύλακα γράφοντας το 1-0. Ο Χαϊδάκης πανηγύρισε καλώντας κοντά του τον Γιώργο Χριστοδούλου, που πρόσφατα επέστρεψε στην ομάδα. Στο 18 ένα ακόμη ωραίο κλέψιμο της μπάλας από τον Νίκο Νίκου, μπήκε από αριστερά πάσαρε ωραία στον Μπόμπορη, αλλά το σουτ του Μπόμπορη απέκρουσε ο Αλεξανδρής. Στο 19΄εξαιρετικό σουτ του Κώστα Δημουλιά, πέρασε ξυστά άουτ. Στο 22΄οι φιλοξενούμενοι έκαναν μία από τις ελάχιστες φάσεις τους στον αγώνα, όταν σε φάουλ από πλεονεκτική θ΄λεση, εκτέλεσε ο Κουρελής και μπλόκαρε ο Λιάσκος. Στο 24΄υπέροχη σέντρα του Δημουλιά, ο Μάρκος έπιασε κεφαλιά που μπλόκαρε ο Αλεξανδρής. Στο 28΄Σιδέρης, Μπόμπορης και Χαϊδάκης... έκρυψαν τη μπαλα, αλλά χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ. Στο 30΄είχαμε μία ακόμη εξαιρετική προσπάθεια του Σπύρου Χαϊδάκη, που μπήκε από τα δεξιά και σούταρε από την αριστερή πλευρά, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι! Στο 36 ο Δημουλιάς μπήκε με όμορφο τρόπο, πάσσαρε επίσης όμορφα στον Ντέτσικα, ο οποίος έκανε μια σέντρα διαβήτη στο Σιδέρη, που σούταρε όπως έπρεπε και έγραψε το 2-0. Στο 37΄η Ιτέα είχε μια σημαντική ευκαιρία αλλά σε τετ α τετ, καθάρισε ο... Λιάσκος! Στο 40΄ο  Νίκος Νίκου έκανε μια ακόμη εξαιρετική ασίστ στον Μπόμπορη και  ο Μπόμπ... έγραψε το 3-0. Μ' αυτό το σκορ έκλεισε το πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη...οι φιλοξενούμενοι δεν πίεζαν καθόλου την άμυνα του  ΠΑΣ... και η ομάδα έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, χάνοντας ευκαιρίες και βγάζοντας στο γήπεδο αυτοματισμούς. Στο 49΄ο δημουλιάς έπιασε ένα καλοζυγισμένο σουτ, αλλά ο γκολκήπερ Αλεξανδρής έδιωξε σε κόρνερ, με δυσκολία. Στο 63΄ο Κουρελής έπιασε ένα καλό σουτ, αλλά μπλόκαρε ο Λιάσκος. Το χορό των γκολ έκλεισε για τον ΠΑΣ Πρέβεζα, ο  Μπόμπορης, με φάση καρπόν βγαλμένη από το πρώτο ημίχρονο, με τους ίδιους πρωταγωνιστές. ο  Νίκου έκανε επέλαση από τα αριστερά και με μπαλιά πάρε-βάλε, έδωσε τον Μπόμπορη που  με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 4-0. 
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Πουλημά, Σόικου, Κατσούρη
ΠΑΣ Πρέβεζα: Λιάσκος, Σκαμνέλος Δ, Ντέτσικας, Κοψάρης, Μάρκος, Νίκου,Χαϊδάκης, Δήμας (75΄Σκαμνέλος Χ), Σιδέρης (58΄Καρακώστας), Μπόμπορης (87΄Κίστης), Δημουλιάς
Αστέρας Ιτέας: Αλεξανδρής (80΄Μελέτης), Μαυροφρύδης, Τολκάτσης, Τσακίρης, Δελής, Hysa, Κουβέλης, Καστανόπουλος (87 Χρόνης), Χαρδαλούπας, Βάσος (75΄Μανούσης), Κουρέλης
Δηλώσεις μετά τον αγώνα έκαναν από τον ΠΑΣ Πρέβεζα, οι ποδοσφαιριστές: Φώτης Σιδέρης, Νίκος Νίκου, Μιχάλης Ντέτσικας
Φώτης Σιδέρης:Εμένα και του Νίκου η δουλειά μας είναι αυτή μπροστά, να σκοράρουμε. Σκοπός είναι η ομάδα να ανέβει στη Γ΄Εθνική, να βγούμε πρώτοι στα μπαράζ. Μαζί προσπαθούμε όλοι, ένα γκολ δικό μου, είναι προσπάθεια όλων των παιδιών. Περιμέναμε ότι η Ιτέα, θα ήταν πιο δυνατή πίσω, αλλά είχαμε μπει αποφασισμένοι να σκοράρουμε πρώτοι, γιατί, στα προηγούμενα παιχνίδια βρισκόμασταν από την αρχή πίσω στο σκορ. Μπήκε το πρώτο γκολ γρήγορα και μετά ήρθε αυτό το σκορ. Ναι μεν μας ενδιαφέρουν και τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων, αλλά η δουλειά μας είναι να νικήσουμε και τη Ναύπακτο και το Κομπότι, μόνον έτσι ξέρουμε ότι θα είμαστε και μαθηματικά πρωταθλητές! Στη Ναύπακτο θα δώσουμε και τη ψυχή μας, να πάρουμε το διπλό.
Νίκος Νίκου: Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή μου, γιατί σήμερα δείξαμε ομάδα. Μου αξίζει καλύτερα να παίζω αριστερό μπακ, από ότι δεξί χαφ. Κάθε μέρα δουλεύουμε πράγματα με τον προπονητή μου και τους συμπαίκτες μου, στις προπονήσεις. Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια για να ανέβουμε κατηγορία, με όλες αυτές τις δυσκολίες που υπάρχουν.Είμαστε φαβορί, έχουμε δείξει τι ομάδα είμαστε, απλώς δε μας βοήθησε το εντός έδρας παιχνίδι με τη Ναύπακτο, αλλά μέσα στη Ναύπακτο, θα πάμε για να πάρουμε το διπλό!
Μιχάλης Ντέτσικας: Είμαι πολύ χαρούμενος που καταρχάς επέστρεψα υγιής στα γήπεδα και στο προηγούμενο παιχνίδι, αλλά και σ' αυτό. Ένας ακόμα τελικός έφτασε στο τέλος του, είμαστε χαρούμενοι για την επιτυχία της νίκης. Πλέον κοιτάμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.Έμαθα ότι στο άλλο παιχνίδι νίκησε ο Σκουφάς και πιστεύω ότι εμείς και ο Σκουφάς είμαστε στο κόλπο της ανόδου στη Γ΄εθνική. Πιστεύω ότι η ομάδα μου θα πετύχει το στόχο που θέσαμε από την αρχή της χρονιάς, την άνοδο δηλαδή στη Γ΄Εθνική. Είναι ένας ακόμη τελικός μέσα στη Ναύπακτο, πιστεύω ότι θα πάμε εκεί και θα πάρουμε τη νίκη και όσος κόσμος έρθει από την Πρέβεζα να μας παρακολουθήσει θα χαρεί μαζί μας αυτό το αποτέλεσμα. Είμαι σίγουρος για την ομάδα μου, ότι εμείς θα τερματίσουμε πρώτοι και θα είμαστε στη Γ΄Εθνική του χρόνου.

http://www.tomistinenimerosi.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)