AO KAΛΑΜΙΤΣΙΟΥ ΝΑΤΟΙ, ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!

0

ao kaλαμιτσιου ΝΑΤΟΙ, ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!


Πρωταθλητές Δυτικής Ελλάδας!
Στην πρώτη κιόλας χρονιά της δημιουργίας της στέφθηκε πρωταθλήτρια στο Περιφερειακό Εφηβικό U-17 Πρωτάθλημα Δυτικής Ελλάδας που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας και την συμμετοχή των ΕΠΣ Άρτας , Κέρκυρας , Ηπείρου ( Ιωαννίνων ) , Πρέβεζας – Λευκάδας , Αχαΐας !
Αφού τερμάτισε πρώτη στην κανονική περίοδο κέρδισε των ΠΑΣ Γιάννενα στην 1η φάση των Play – off και επικράτησε των Ελπίδων Ιωαννίνων σε δύο αγώνες στον τελικό των Play – off με ισάριθμες νίκες , 5-0 στο γήπεδο Σφακιωτών στις 19/05/13 και 2-1 την Κυριακή 26/05/13 στο Πανηπειρωτικό Στάδιο Ιωαννίνων!
Η ομάδα μας αντιμετωπίζοντας κάποιες από τις πιο καλά οργανωμένες ακαδημίες σε όλη την Ελλάδα, όπως ΠΑΣ Γιάννενα , Κ.Δαβουρλής – Παναχαϊκή , Ελπίδες Ιωαννίνων , Ελπίδες Αγρινίου και αρκετές άλλες ακόμα, κατάφερε να παίξει , κατά γενική ομολογία, όμορφο και το πιο καλό ποδόσφαιρο, προσελκύοντας πολύ κόσμο στο γήπεδο, και με μόλις 1 ήττα να στεφθεί πρωταθλήτρια!
Η επιτυχία αυτή ήρθε να συμπληρώσει την φανταστική φετινή πορεία της ανδρικής ομάδας , που πολλά μέλη της εφηβικής ήταν στελέχη της και πλέον κάνουμε λόγο για μία πανέμορφη και πετυχημένη χρονιά!
Τα παιδιά αυτά ξεκίνησαν να δουλεύουν στην ομάδα μας πριν από τρία χρόνια σαν παιδικό τμήμα υπό τις οδηγίες του κου Κατηφόρη και πήραν 2 συνεχόμενα παιδικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας και φέτος έφτασαν σ’ αυτή την τόσο μεγάλη επιτυχία, δείχνοντας στον κόσμο πόσο ταλέντο διαθέτουν αλλά και πόσο όρεξη για δουλειά έχουν!
Η διοίκηση από την πλευρά της θέλει να ευχαριστήσει όλους τους Λευκαδίτες που στήριξαν αυτή την ομάδα και όλους αυτούς που «θυσίαζαν» τις Κυριακές τους για να ‘ναι κοντά στα παιδιά μας!
Ευχαριστούμε πολύ τον γιατρό μας κ. Στάθη Κατωπόδη που ήταν πάντα κοντά μας και όλους όσους μας βοήθησαν !
Τέλος να ευχαριστήσουμε όλα αυτά τα παιδιά όπως και το προπονητικό team τον κ Κατηφόρη Γιώργο και τον κ. Φούκα Σπύρο για την δουλειά τους και για τις χαρές που μας έδωσαν μέσα απ’ αυτή..

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)