AO TΡΙΚΑΛΑ !! Λευκή ισοπαλία εντός έδρας με τον Όλυμπο Κέρκυρας

0


Η εικόνα τα λέει όλα...
Τα Τρίκαλα δεν μπόρεσαν να νικήσουν ούτε τον Όλυμπο Κέρκυρας κόντρα στον οποίο παραχώρησαν λευκή ισοπαλία ενώπιον καμιά 50αριά φιλάθλων όλων και όλων και υπό καταρρακτώδη βροχή.
Ο Τρικαλινός κόσμος έχει γυρίσει την πλάτη του στην ομάδα και όλο και λιγότερος κόσμος πηγαίνει στο γήπεδο με τους «κυανέρυθρους» να μοιάζουν ανήμποροι να κερδίσουν ακόμη και μικρομεσαίες ομάδες της κατηγορίας επαναπαυόμενοι στο γεγονός ότι βγαίνουν επτά ομάδες στην Γ’ Εθνική.
Στο παιχνίδι του Δημοτικού σταδίου πάντως τα Τρίκαλα ήταν εμφανώς ανώτερα από τους Κερκυραίους αλλά παρά το γεγονός ότι δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες δεν κατάφεραν να στείλουν ούτε μία την μπάλα στα δίχτυα.
Από τα πρώτα λεπτά οι παίκτες των Τρικάλων πίεσαν τους Κερκυραίους και από το 20’ έως το 30’ χάθηκαν τέσσερεις κλασσικές ευκαιρίες με τους Πολυζόπουλο, Παππά, Στάμο και Κεφαλά.
Λίγο πριν την εκπνοή ο Κεφαλάς βγήκε μόνος του απέναντι στον Πισσιάρη αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει.
Και στην επανάληψη τα Τρίκαλα ήταν καλύτερα με τον Τζοβάρα στο 60’ να χάνει την ευκαιρία της χρονιάς!!! Προ κενής εστίας και μετά από ασίστ του Παππά, μπερδεύτηκε, πάτησε την μπάλα και έχασε το βέβαιο γκολ.
Οι Κερκυραίοι προσπάθησαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους με μία δύο επιπόλαιες φάσεις ενώ αντίστοιχες είχαν και τα Τρίκαλα που δεν κατάφεραν να βάλουν γκολ μέχρι το τέλος.
Οι συνθέσεις
Τρίκαλα: Ζαφείρης, Χοτζάι,(46' Απ. Τεντολούρης), Ευαγγέλου, Αγγελίνας, Ανδρέου, Στάμος, Κεραμάς (89’ Αγγελίνας), Δ. Τεντολούρης, Παππάς, Πολυζόπουλος, Κεφαλάς (58' Τζοβάρας)
Ολ. Κέρκυρας: Πισσιάρης, Κονόμης, Κατσαρός, Πανδής, Παππάς, Στρατηγός, Γκερέκος, Γραικός,(76' Βουγιούκας), Ιωνας, Ανδριώτης, Βλάσσης

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)