Άρης Πρέβεζας-Αμβρακικός Βόνιτσας 4-0

0

Άρης Πρέβεζας-Αμβρακικός Βόνιτσας 4-0

2013-02-16 19:04

Σήμερα, 16/2/2013, διεξήχθη η αναμέτρηση ανάμεσα στον Άρη Πρέβεζας και στον Αμβρακικό Βόνιτσας στο δημοτικό στάδιο Λούρου για την 21η αγωνιστική της Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. 
Ένα ήσυχο απόγευμα πέρασαν οι παίκτες του Βασιλειάδη οι οποίοι παίζοντας κατά διαστήματα καλή μπάλα, κατάφεραν να σκοράρουν 4 φορές και να πάρουν εύκολα τους 3 βαθμούς.

Μόλις στο 12ο λεπτό, ο Καρασαββίδης έκανε το 1-0 με ψύχραιμο πλασέ μετά την συστημένη σέντρα του Μπρούβα.
Τέσσερα λεπτά αργότερα, και συγκεκριμένα στο 16ο λεπτό, ο Καλύβας πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, πάσαρε στον Μπάτσο, ο οποίος με φαλτσαριστό διαγώνιο σουτ πλήγωσε την πρώην ομάδα του.
Στο 18ο λεπτό, ο Καρασαββίδης θα μπορούσε να είχε τριπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του, όμως το πλασέ του χτύπησε το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Παχή.
Στο 48ο λεπτό, ο Τσιόκας αντίκρισε την κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα.
Στο 52ο λεπτό, ο Βαρβάτος αντίρισε την κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία.
Στο 60ο λεπτό, ο κ. Φραγκούλης Π. απέβαλε τον Βασιλειάδη Θ. για εξύβριση.
Στο 64ο λεπτό, μετά από κόρνερ των φιλοξενουμένων, ο Μπάτσος έσπρωξε την ομάδα του Άρη στην αντεπίθεση με τελικό αποδέκτη της μπάλας τον Κάππα, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ από μακριά, νίκησε τον Παχή.
Στο 80ο λεπτό, ο Καραπιπέρης αντίκρισε την κίτρινη κάρτα για καθυστέρηση.
Στο 89ο λεπτό, ο Μουζάκης σέντραρε από τα πλάγια στον Μπρούβα όπου με πλασέ ο δεύτερος ολοκλήρωσε τον θρίαμβο της ομάδας της Πρέβεζας.

Από τον Άρη Πρέβεζας ξεχώρισαν οι Μπρούβας, Μπάτσος και Καλύβας, ενώ από την ομάδα της Βόνιτσας οι Κούτσικος Δ. και ο Γραμματικόπουλος.

 ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO



Άρης Πρέβεζας: Καραπιπέρης, Τουλκερίδης Β.(76΄ Ντούσκας) , Κάππας, Ρίζος, Τσιόκας, Μπρούβας, Καλύβας, Μπάτσος, Νταλιάρδας(60΄ Μουζάκης), Καρασαββίδης, Τουλκερίδης Α.

Αμβρακικός Βόνιτσας: Παχής, Πογιατζής(40΄ Γραμματικόπουλος), Μεσσήνης, Φούρλης, Ιωάννου-Σάρτζης, Παληογιάννης, Georgiev(81΄ Ντελιμπάσης), Βαρβάτος, Γεωργαλής, Φέσσας(60΄ Κούτσικος Δ.A.), Κούτσικος Δ.Κ.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)