Φιλανθρωπικό bazaar με τις αναμνήσεις μιας ζωής στη διαιτησία

0
Ένα bazaar διαφορετικό από τα άλλα θα γίνει στις αρχές του νέου έτους. Θέμα του θα είναι η διαιτησία και διοργανωτής είναι ο Κύρος Βασάρας σε συνεργασία με το Δήμο Περιστερίου.

Ο κατά τεκμήριο κορυφαίος διαιτητής της εποχής του, που είναι μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της UEFA και μέχρι πρότινος μέλος της ΚΕΔ/ΕΠΟ βγάζει σε δημοπρασία συλλεκτικά αντικείμενα – φετίχ για κάθε ποδοσφαιρόφιλο από την τεράστια καριέρα του στη Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τα έσοδα από το bazzar που γίνεται στη μνήμη του πατέρα του Αντώνη Βασάρα, θα διατεθούν για την ενίσχυση του "Χαμόγελου του παιδιού" και του "Κοινωνικού Παντοπωλείου" του δήμου Περιστερίου.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν στις 3/1 στις 19.30 σε ειδική διαμορφωμένη αίθουσα στο νέο δημαρχείο Περιστερίου και θα ακολουθήσει εκδήλωση
Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 5 Ιανουαρίου και θα περιλαμβάνει άλλων φανέλες ποδοσφαιριστών Ριβάλντο, Κακά, Ριμπερί, Ρομπέν, Ντρογκμπά, Πανούτσι, Μπουφόν, Ντελ Πιέρο, Μούτου, Ρομπίνιο, Χούλιο Σέζαρ, Φαν Νίστελρόϊ, Βαν Πέρσι, Ρούνεϊ, Μαλντίνι, αξεσουάρ διαιτησίας και φανέλες του Κύρου Βασάρα από τη συμμετοχή του σε όλες τις διοργανώσεις.

Επίσης υπογεγραμμένες φανέλες διαιτησίας από σημαντικούς αγώνες, μπάλες από σπουδαίους αγώνες, όπως ο τελικός ποδοσφαίρου στους Ολυμπιακούς της Αθήνας το 2004, κασκόλ, λάβαρα και άλλα που αποτελούν αναμηνήσει μιας ζωής αφιερωμένης στη διαιτησία και το ποδόσφαιρο.

"Τα αντικείμενα αυτά είναι πολύ σημαντικά. Είναι αναμνήσεις μιας καριέρας στον χώρο της διαιτησίας. Αποφάσισα όμως, σε αυτές τις δύσκολες ημέρες να μην τα κρατήσω και να τα προσφέρω στη μνήμη του πατέρα μου. Εύχομαι τα έσοδα να ανακουφίσουν τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη αλλά και το "Χαμόγελο του παιδιού" που κάνει αξιέπαινη δουλειά τόσα χρόνια" τόνισε ο Κύρος Βασάρας.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)