ΠΑΣ Γιάννινα-Α.Ο.Καλαμίτσιου 1-2

0

ΠΑΣ Γιάννινα-Α.Ο.Καλαμίτσιου 1-2



ΠΑΣ Γιάννινα-Α.Ο.Καλαμίτσιου 1-2

Την ήττα με 1-2 γνώρισε η εφηβική ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα στο εξ' αναβολής παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής, για το Περιφερειακό Εφηβικό Πρωτάθλημα από τον Α.Ο. Καλαμιτσίου Λευκάδας.
Η ομάδα του Δημήτρη Στούκα ξεκίνησε καλύτερα στο πρώτο 20λεπτο, είχε την κυριαρχία στον αγωνιστικό χώρο και στο 10 λεπτό μετά από συνδυασμό της επιθετικής γραμμής, σουτ του Παππά το οποίο αποκρούσθηκε από αμυντικό η μπάλα κατέληξε στον Μπακαγιάννη, ο οποίος με σουτ άνοιξε το σκορ 1-0.
Οι Λευκαδίτες στη συνέχεια ισορρόπησαν και στο 35' ήρθε η ισοφάριση με τον Θειακό ο οποίος εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας.

Στην επανάληψη του αγώνα ο ΑΟ Καλαμιτσίου ήταν καλύτερος και πέτυχε το 1-2 στο 75' με κεφαλιά του Θειακού μετά από θαυμάσια σέντρα του Περδικάρη.

Ο ΠΑΣ στη συνέχεια πίεσε για την ισοφάριση, αλλά τη μεγάλη ευκαιρία την είχαν οι φιλοξενούμενοι στο 85’ όταν σουτ του Σταύρακα βρήκε το δοκάρι του Οικονόμου, ο οποίος έκανε πολύ καλή εμφάνιση περιορίζοντας τον δείκτη του σκορ σε δύο τουλάχιστον κλασικές περιπτώσεις.


Διαιτησία: Γιώτης (Γώγου- Παπαλαζάρου)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Οικονόμου Μ., Πότσης, Περβανάς, Παπαγεωργίου, Οικονόμου Ν., Νταλιάνι, Γιώτης, Γκόντζος, Γκεσούλης, Μπακαγιάννης, Παππάς. Έπαιξαν και οι Νίνης, Πάντος, Μέλλης, Παπακώστας, Βασιλείου.

 
ΑΟ ΚΑΛΑΜΙΤΣΙΟΥ: Κοντογιώργης Ι., Κοντογιώργης Δ., Περδικάρης, Σταματέλος, Κερασοβίτης, Κονιδάρης, Λογοθέτης, Ηλιόπουλος, Θειακός, Βουκελάτος Κ., Σταυρακάς. Έπαιξαν και οι Μπαλτσής, Σερβός, Βουκελάτος Θ., Ρουχωτάς


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)