ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ-ΑΕΚ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ 4-2

0

Την ηττα με 4-2(ημιχ 2-2) γνωρισε η ΑΕΚ Αρχαγγελου στο Δημοτικο σταδιο Λουρου απο την  τοπικη ομαδα.Μια ηττα που θα μπορουσε να ειχε αποφευχθει μιας και το παιχνιδι ηταν απολυτα ισορροπημενο,τουλαχιστον  στη μεγαλυτερη διαρκεια του.Ο Θριαμβος εκμεταλλευτηκε τα τραγικα ατομικα λαθη του Αρχαγγελου κι ετσι πανηγυρισε την παρθενικη του νικη στο φετινο μαραθωνιο της  Α’ κατηγοριας.Στον αντιποδα οι παιχτες του Αρχαγγελου αδικουν τους εαυτους τους καθως πραγματοποιησαν πολυ καλη εμφανιση αλλα τα παιδικα τους λαθη κοστισαν!

Η φιλοξενουμενη ΑΕΚ  μπηκε πολυ δυνατα και ανοιξε το σκορ στο 7′ με κεφαλια του Ζηση Δ. Αμεση απαντηση του Λουρου στο 12′ με τον Κατσανο και 1-1.Ομορφο ψηλοκρεμαστο πλασε  του Τουμανιδη Τ στο 27′ και 1-2.Τεραστια χαμενη ευκαιρια για το 1-3 που χανει ο Παπαδιωτης στο 32′ ,καθως το πλασε του φευγει ελαχιστα  αουτ! Κεφαλια του Κιτσαντα στο 41′ τρανταζει το οριζοντιο δοκαρι του Αρχαγγελου.Λιγο πριν τη ληξη του ημιχρονου 43′ , 2-2 με κοντινη προβολη του Μαμαλη μετα απο ομορφη μεταβιβαση του Μπακα.

Στο δευτερο ημιχρονο η ΑΕΚ βρεθηκε μια ανασα απο το 2-3 αλλα η κεφαλια του Ζηση (62′).απεκρουσε με υπερενταση σε κορνερ ο τερματοφυλακας Κωτσης .Λαθος στο κεντρο αμυνας του Αρχαγγελου το εκμεταλευονται στο επακρο οι παιχτες του Λουρου και 3-2 (71′)με πλασε του Μπακα.Λαθος του τερματοφυλακα Ισπογλου στο 80′ που ρισκαρε να τριπλαρει αντιπαλο παιχτη,κλεψιμο και 4-2 με κοντινο κλασεδακι του Σπυρακου.Χαμενο πεναλτι για το Θριαμβο για το 5-2 στο 92′ αλλα  η μπαλα εξοστρακιστηκε απο το καθετο δοκαρι της εστιας του Αρχαγγελου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)