Reggae, Rasta, Run... και παγκόσμιο!

0
Reggae, Rasta, Run... και παγκόσμιο! (vid)


"Sir Alex σε θερμοπαρακαλούμε μην πάρεις ποτέ στα σοβαρά τις δηλώσεις Μπολτ περί Μάντσεστερ. Αφησε τον να τρέχει στα κουλουάρ και να σπάει τα ρεκόρ το ένα πίσω από το άλλο!", αυτή η παράκληση θα μπορούσε κάλλιστα να ειπωθεί από ένα φίλο του κλασσικού αθλητισμού, όταν βλέπει τους Τζαμαϊκανούς και ειδικά τον Μπολτ, να τρέχουν.

Και μπορεί ο Μπολτ να μην έχει τα μαλλιά του ράστα, αλλά γουστάρει κάργα τη Ρέγκε και ακόμα περισσότερο γουστάρει να τρέχει και να παίρνει μετάλλια, ειδικά όταν γίνεται και παγκόσμιο ρεκόρ.

Η… παρέα του Γιουσέιν Μπολτ έκανε το θαύμα της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, και σίγουρα ο Μπομπ Μάρλεϊ θα τους βλέπει απο εκεί ψηλά και θα τους καμαρώνει! Εκπληκτική κούρσα πραγματοποίησε η ομάδα της Τζαμάϊκα στα 4Χ100μ. με τους Κάρτερ, Φρέιτερ, Μπλέικ και Μπολτ να σπάνε τα χρονόμετρα και να υπερασπίζονται με επιτυχία το χρυσό μετάλλιο του Πεκίνου, βελτιώνοντας την προηγούμενη κορυφαία επίδοση που είχαν σημειώσει στο παγκόσμιο της Νταεγού πέρυσι με 37.04, σημειώνοντας νέο παγκόσμιο ρεκόρ με 36.84!

Αυτό ήταν το 3ο μετάλλιο μετά τα 100μ και τα 200μ για τον Γιουσέιν Μπολτ , ο οποίος ολοκληρώνει την παρουσία του στη διοργάνωση με το εκπληκτικό «3 στα 3», φεύγοντας από τη βρετανική πρωτεύουσα ως «θρύλος». Το 36.84 αποτελεί παράλληλα ολυμπιακό ρεκόρ, αντί του 37.10 που είχαν πετύχει οι ίδιοι στο Πεκίνο.

Τον ίδιο χρόνο με το προηγούμενο παγκόσμιο ρεκόρ (37.04) έκαναν οι Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά όπως αποδείχθηκε δεν ήταν αρκετός για να ανέβουν στο πρώτο σκαλί του βάθρου. Στην 3η θέση τερμάτισε ο Καναδάς με 38.07.

ΥΓ. Δυστυχώς οι διοργανωτές έχουν κάνει συμφωνία με τα διάφορα site όπως το youtube και είναι δύσκολο έως αδύνατο να βρεθούν βίντεο της κούρσας. Παρόλα αυτά ένας Bob Marley μπορεί να σε κάνει να σκεφτείς πόσο γρήγορα έτρεξαν οι Τζαμαϊκανοί

.http://youtu.be/sonYFxHHvaM


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)