"Ηρακλής μόνο στη Superleague!"

0

Ο σύνδεσμος φιλάθλων Ηρακλή στην Αθήνα εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ζητά από την διοίκηση την επιστροφή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας και κάνει λόγο για τεράστια ηθική δικαίωση.
"Ηρακλής μόνο στη Superleague!"
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σήμερα απολαύσαμε μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ δικαίωση για την αγαπημένη μας ομάδα. Όλοι εμείς που πέρσι τέτοιες μέρες ήμασταν στους δρόμους, σερνόμασταν στα αστυνομικά τμήματα και στα δικαστήρια, γινόμασταν δέκτες ακραίων, χλευαστικών και ειρωνικών σχολίων από το σύνολο σχεδόν των οπαδών των άλλων ομάδων -κυρίως των “συμπολιτών” μας- μπορούμε πλέον να δρέψουμε δάφνες! Η δικαίωσή μας σκάει σα βόμβα 100 μεγατόνων!

Η απαίτησή μας για άνοιγμα ΟΛΩΝ των φακέλων πέρσι θα αποδείκνυε το αυτονόητο. Πως όλες σχεδόν οι ομάδες ΔΕΝ πληρούσαν τους όρους αδειοδότησης. Και όταν τους στριμώξαμε για τις αδειοδοτήσεις, εμφάνισαν ένα “παλιόχαρτο” αμφιβόλου προελεύσεως και κατά παράβαση της εμπιστευτικότητας που οι ίδιοι επικαλούνταν! Εκτός και αν ο ανεκδιήγητος “κος” Δημητρίου θεωρεί πως τα χρέη των ομάδων εμφανίστηκαν ως δια μαγείας φέτος! Ποιόν κοροϊδεύετε; Παραιτηθείτε όλοι ΤΩΡΑ!

Η ηθική μας δικαίωση έσκασε σα βόμβα! Ήρθε η ώρα να κάνει πάταγο αυτή η δικαίωση στην πράξη. Καθήκον της διοίκησης πλέον είναι να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ την επιστροφή του ΗΡΑΚΛΗ στη θέση που του αξίζει και κάποιοι φρόντισαν να του την κλέψουν: στην πρώτη την τάξει κατηγορία! ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΟΝΟ ΣΤΗ SUPERLEAGUE!!!

ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ!

ΥΓ: Για τον απολογισμό της χρονιάς, επιφυλασσόμαστε να τοποθετηθούμε μετά τη γενική μας συνέλευση σε λίγες μέρες.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)