Eπεισόδια στη συνέντευξη Ομπράντοβιτς-Διαμαντίδη!

0

Η συνέντευξη Τύπου του Παναθηναϊκού έλαβε πρόωρα τέλος, αφού οπαδοί του Ολυμπιακού μπήκαν στην αίθουσα πετώντας αντικείμενα στον Δημήτρη Διαμαντίδη, ενώ έσπασαν και τζαμαρία με μια καρέκλα!
Eπεισόδια στη συνέντευξη Ομπράντοβιτς-Διαμαντίδη!
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είχε αρχίσει να κάνει τις δηλώσεις του, στις οποίες ναι μεν εξέφρασε την θέλησή του να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, ωστόσο άφησε και τις αιχμές του για αργοπορία της διοίκησης να συζητήσουν για το μέλλον του.

"Το αίσθημά μου είναι το ίδιο. Ειλικρινά πιστεύω ότι τα πράγματα που έγιναν από την διοίκηση έγιναν πολύ αργά και το πιο σημαντικό θέμα είναι να συνειδητοποιήσουν άμεσα οι άνθρωποι της ομάδας τι θέλουν και ποια θα είναι η μορφή της ομάδας στην επόμενη σεζόν.

Χωρίς καμία αμφιβολία η θέλησή μου είναι να συνεχίσουμε όλοι μαζί εδώ. Αυτή είναι η θέλησή μου. Μιλάω όμως για κάποιες αποφάσεις που είναι μεγαλύτερες από αυτό το γεγονός", ανέφερε μεταξύ άλλων ο τεχνικός του ΠΑΟ, που δεν κατάφερε όμως να ολοκληρώσει τις δηλώσεις του, καθώς ακολούθησε η εισβολή των οπαδών του Ολυμπιακού στην αίθουσα, και αποχώρησε μαζί με τον Διαμαντίδη...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)