Ένταση στην κλήρωση των διαιτητών του τελικού...!!!

0
Ένταση επικράτησε μεταξύ των εκπροσώπων Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στην κλήρωση των διαιτητών, με τον Γιώργο Σκινδήλια, αντιπρόεδρο των «ερυθρόλευκων», να αποκαλεί το πρωτάθλημα «στημένο», με αφορμή ότι οι Πηλοΐδης και Κορομηλάς δεν μπήκαν στην κλήρωση.
Ένταση στην κλήρωση των διαιτητών του τελικού
"Δηλαδή θέλετε να πείτε πως εμείς πετάξαμε τις πέτρες στο πούλμαν, ώστε να μην γίνει το πρώτο ματς και να φτάσουμε στο πέμπτο παιχνίδι και να πέσουμε πάνω στο σεμινάριο", απάντησε ο μάνατζερ της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνος Παπαδόπουλος, για να συμπληρώσει: "Μην στοχοποιείτε τους διαιτητές, μην πυροδοτείτε την ατμόσφαιρα".

"Μας λένε συνέχεια για τον Πηλοΐδη. Γιατί άραγε", συνέχισε ο Μάνος Παπαδόπουλος, "Γιατί μας στέρησε ένα πρωτάθλημα και δεν έδωσε το σπρώξιμο στον δεύτερο τελικό που θα μας έδινε τη νίκη και θα κάναμε το 2-0. Γιατί οι διαιτητές δεν έγραψαν για τον προπηλακισμό στο ημίχρονο στον τέταρτο τελικό;" απάντησε ο Σκινδήλιας, με τον μάνατζερ των Κυπελλούχων Ελλάδος να συνεχίζει: "Δεν υπήρξε προπηλακισμός, μόνο διαμαρτυρίες. Άλλοι προπηλακίζουν και δεν γράφτηκε τίποτα στο φύλλο αγώνα", εννοώντας το περιστατικό στη φυσούνα με τον Τόμιτς και τον Σχινά στο ματς της κανονικής περιόδου στο ΣΕΦ.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Στέλιος Συμεωνίδης, στράφηκε προς τον Γιώργο Σκινδήλια και ανέφερε ότι "από την αρχή είχαμε πει πως αυτοί που θα σφυρίξουν στον 4ο θα μπορούν να μπουν και στον 5ο τελικό. Δεν επιτρέπεται να μιλάτε για στημένα".

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)