ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ-ΟΦΗ U20: Οι «μεγάλοι»… έδειξαν το δρόμο

0

Με πολύ καλή εμφάνιση και γκολ των Γεωργακόπουλου, Χανδρινού, Μπαμιόγλου, η ομάδα του Χονδρογιάννη «κατάπιε» τον ΟΦΗ και πέρασε στη 12η θέση της βαθμολογίας.
*
Μέσα στον βαρετό κυκεώνα, δημοσιογραφικών κλισέ, είναι απ’ αυτά με την, πιθανόν, πλέον περίοπτη θέση. Το συνηθέστερο σενάριο, είχε ως εξής: έπαιζαν πρώτα οι Νέοι και την επομένη οι «μεγάλοι». Κέρδιζε η πιτσιρικαρία; Έβγαινε, λοιπόν, το… έτοιμο απ’ το συρτάρι, καμιά σκοτούρα για τον τίτλο: «Τους έδειξαν το δρόμο»!
Ώσπου οι «μεγάλοι» παίξαν’ πρώτοι. Την Τετάρτη. Και νίκησαν αυτοί, 4-1. Και το κλισέ, πήρε την… εκδίκησή της ανάποδης ανάγνωσης: «Έδειξαν αυτοί το δρόμο στους “μικρούς”»! Οι οποίοι παίζαν’ σήμερα, την Πέμπτη (19/4). Ε, και; «Χάλασε» κανέναν; Όχι δα… Το σημαντικό είναι πως και οι Νέοι του ΑΟ Κέρκυρα τα πήγαν μια χαρά απέναντι στους… συνάδελφους του ΟΦΗ (3-1). Σημείωση: οι δυο ομάδες, με τον χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας στο Πρωτάθλημα.
Δίκαιη εξέλιξη. Επιστέγασμα της πολύ καλής εικόνας που «έβγαλε» η κερκυραϊκή ομάδα, σε αρκετά κομμάτια του αγώνα. Επί της ουσίας, η χάρτα του ματς, γράφτηκε νωρίς: 2-0 με το ξεκίνημα της επανάληψης. Με ένα καταπληκτικό σουτ του Γεωργακόπουλου δύο… ναυτικά μίλια απ’ την εστία, στο «παράθυρο» και μια δουλεμένη κομπίνα σε φάουλ των Κούδα, Σγούρου, Χανδρινού και ωραίο τελείωμα του τελευταίου, στο 47’.
Το «καθαρό» σκορ φάνηκε να χαλαρώσει, προς στιγμήν, τους γηπεδούχους, με αποτέλεσμα τη μείωση του σκορ απ’ τον Μπολάκη, στο 76’. Ώσπου ήρθε η… ανασκούμπωση. Και προτού, καλά - καλά, οι Κρητικοί προλάβουν να πιστέψουν ότι μπορούσανε να διεκδικήσουν το ο,τιδήποτε, με μια υπέροχη ατομική προσπάθεια, ο Μπαμιόγλου κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος (80’), και… τσου παιδιώνε!
Με το τρίποντο αυτό, το «καραβάκι» αναρριχήθηκε στη 12η θέση της βαθμολογίας, πίσω από την ΑΕΚ. Καθώς, την ίδια ώρα, Λεβαδειακός (0-3 από Εργοτέλη) και Δόξα Δράμας (0-5 από ΠΑΟΚ), έχαναν και υποχωρούσαν. Το γεγονός ότι ο ΑΟΚ έχει κι ένα ματς λιγότερο από τους Βοιωτούς, «ακούγεται» επίσης μια χαρά…
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Πρεβεζάνος, Ρούσσος - Μπεκερτζής (Φραγκούλης, Λαμπρούσης). «Κιτρίνισε» τους Πατινιώτη, Γρηγοράκη - Κολλιακουδάκης, Μπολάκη, Κουκάκη, Αδαμάκη.
ΑΟΚ: Ευθυμίου, Κωστελέτος, Αρμένης (53’ Γρηγοράκης), Κουρής (69’ Γραμμένος), Μπαμιόγλου, Κρητικός, Χανδρινός (83’ Γαρδικιώτης), Κούδας, Γεωργακόπουλος, Σγούρος, Πατινιώτης.
ΟΦΗ: Γιαγκόζης, Ρουμελιώτης (83’ Χριστοδουλάκης), Ντέλια, Δαμιανάκης, Κουκάκης, Κολλιακουδάκης, Σκουτέλης (62’ Κωστάκης), Παπαδιός, Μπολάκης, Αδαμάκης, Βλαχάκης (63’ Φραγκιαδάκης).

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)