Game of thrones: Ποιος θα γίνει ο Βασιλιάς του τελικού;

0

Game of thrones: Ποιος θα γίνει ο Βασιλιάς του τελικού;

Τον πρώτο κύπελλο στην ιστορία του θα επιδιώξει απόψε το βράδυ (20:30, ΣΚΑΪ) ο Ατρόμητος κόντρα στον Ολυμπιακό, που ψάχνει το 15ο νταμπλ κάνοντας το… δώρο τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Οι δύο ομάδες θα δώσουν τη δική τους μάχη για το τρόπαιο αλλά πάνω από όλα θα επιδιώξουν να απολαύσουν τον αγώνα σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα μετά τα περυσινά έκτροπα.

Ο τεχνικός του Ατρομήτου θα παρατάξει την ομάδα του με 4-4-2. Ο Ιτάνζ θα πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια και θα έχει μπροστά του τον Φυτανίδη και έναν εκ των Ζουέλα και Τόμας. Στο δεξί άκρο θα αγωνιστεί ο Σκόνδρας, ενώ στο αριστερό δεν έχει ξεκαθαρίσει αν τη θέση του Γιαννούλη θα πάρει ο Οικονόμου ή ο Νάστος.

Στη μεσαία γραμμή θα ξεκινήσουν οι Δημούτσος και Ιγκλέσιας ή Σφακιανάκης, με τον Μπρίτο δεξιά και τον Επστάιν αριστερά. Ο Τάτος θα έχει πιο ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Μήτρογλου που θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

Από την άλλη πλευρά, ο προπονητής του Ολυμπιακού θα κατεβάσει την ομάδα του με 4-3-3. Ο Κάρολ θα πάρει τη θέση του Μέγιερι στο τέρμα και στην άμυνα θα ξεκινήσουν οι Μέλμπεργκ, Παπαδόπουλος, Τοροσίδης δεξιά και Μαρκάνο ή Χολέμπας αριστερά.

Την τριάδα των χαφ αποτελούν οι Μακούν, Ορμπάιθ και Μανιάτης. Στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής θα πάρει θέση ο Αμπντούν, στο αριστερό ο Μιραλάς και στην κορυφή ο Τζιμπούρ. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Μοντέστο, Ποτουρίδης, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Μπάμποβιτς και Διαμαντάκος.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)