Ήττα 0-2 η Κ-20 του ΠΑΣ από τον Λεβαδειακό (video)

0


Την ήττα γνώρισε η ομάδα Κ-20 του ΠΑΣ Γιάννινα, από την αντίστοιχη ομάδα του Λεβαδειακού με σκορ 0-2. Οι παίκτες του Ανδρέα Λαυδαριά δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα και δίκαια γνώρισαν την ήττα.
Στo πρώτο ημίχρονο ο Λεβαδειακός πατούσε καλύτερα στο γήπεδο και έχοντας σε καλή μέρα τον νεαρό Μπουντόπουλο άνοιξε το σκορ στο 34' όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Κόμνου, η μπάλα πέρασε από όλους και κατέληξε στα δίχτυα του Θάνου κάνοντας το 0-1. Στο 42' και στο 45' η γιαννιώτικη ομάδα είχε δυο ευκαιρίες για να πετύχει την ισοφάριση με τους Γκέκα και Γιαννούση, χωρίς όμως να καταφέρουν να τις αξιοποιήσουν.

Στην επανάληψη ο ΠΑΣ έμεινε με δέκα πάικτες στο 55' λογω αποβολής με 2η κίτρινη κάρτα του Χυσοτότσι.

Ωστόσο μετά την αποβολή οι γιαννιώτες αφυπνίστηκαν και είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και έχασαν διπλή ευκαιρία με τον Ασωνίτη στο 60' να φέρουν το παιχνίδ στα ίσα.

Από την άλλη πλευρά ο Λεβαδειακός είχε και αυτός ευκαιρίες με τους Μπουντόπουλο (63',69"), Σαμπράκο ( 68'), ενώ στο 87' διπλασίασε τα τερματά του όταν ο Κόκα σούταρε ε΄ξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα κόντραρε, άλλαξε πορεία και "κρέμασε" τον Θάνο κάνοντας το 0-2.

Στο 90' ο Ντούγιας είχε δοκάρι για τον ΠΑΣ.

Διαιτησία: Ρίππης ( Τσόγκας-Λαμπρούσης).

ΠΑΣ Γιάννινα: Θάνος, Νάσιος, Τάσσος, Νασούλης, Θεοδωρής, Γιαννούσης, Χυσοτότσι, Τσάνης, Μπάγιας ( 66' Μουσκάι), Γκέκα ( 88' Ντούγιας), Μώκος ( 52' Ασωνίτης).

Λεβαδειακός: Μένκα, Πέππας ( 90' Ταφάι), Κόμνος, Ζαννιάς, Παναγόπουλος, Γκριτζάπης, Κόκα, Μάγκας, Σαμπράκος ( 84' Καραματσούκης), Μπουντόπουλος, Ταμπαθάνης.

BINTEO...


ΠΗΓΗ :PASSPORT.GR

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)