Φωτογραφικό υλικό απο τη συγκέντρωση Διαιτητών

0
Ολοκληρώθηκε την Τρίτη, η πρώτη μέρα της επιμορφωτικής συγκέντρωσης της ΚΕΔ σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.



H σημερινή εκδήλωση της ΚΕΔ περιελάμβανε την  παράδοση των σημάτων της ΦΙΦΑ στους διεθνείς διαιτητές και βοηθούς για το 2012, ανάλυση φάσεων και video test.

Πριν την παράδοση των σημάτων και την βράβευση του Καλόπουλου, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος και ο ομόλογος του της ΚΕΔ, Γιώργος Σαρρής, μίλησαν στους διαιτητές

Ο κ. Σαρρής είπε: «Έχετε  και εχουμε κάνει λάθη αλλά είναι ανθρώπινα. Δεν είστε μηχανές. Πιστεύω ότι έχουμε πάει αρκετά καλά. Τις τελευταίες δεκα αγωνιστικές πρέπει να είστε ακόμα πιο προσεκτικοί. Και να δώσετε να καταλάβουν ολοι ότι η διαιτησια βαδίζει προς το καλύτεροΝα έχετε μάτια ανοιχτά και αυτιά κλειστά.» .

Ο κ. Πιλάβιος είπε: «Σας στηρίζουμε όλους. Να αποδίδετε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη και να μην δίνετε δικαιώματα. Μείνετε μακριά από κάθε σκέψη, παρέμβαση και οτιδήποτε. Η ΦΙΦΑ εχει επιλέξει ένα νέο σύστημα λειτουργίας των επιτροπών διαιτησίας και το στηρίζω γιατι είναι στη σωστη κατεύθυνση,.Παντως εγώ και ακούω και βλέπω και σας παρακολουθώ όλους».

Παροντες στην εκδήλωση ηταν από το Δ.Σ της ΕΠΟ ο Ν.Προύντζος αλλα και ο νομικός συμβουλος της Θ.Κουρίδης αλλα και εκπρόσωποι του ποδοσφαίρου σάλας ενώ ηταν παροντες ολοι οι διαιτητές,βοηθοί και παρατηρητες της σούπερ λίγκα αλλα και οι υποψήφιοι για ανοδο.

Στη συνέχεια και αμέσως μετά την ομιλία του Καλόπουλου, έγινε η κοπή της πίτας απο τους Διαιτητές

Δείτε φωτογραφικό υλικό απο την εκδήλωση


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)