ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΒΟΛΛΕΥ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ-ΑΟ ΠΡΕΒΕΖΗΣ 0-3

0



Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της και μάλιστα εκτός  έδρας κατέκτησε η ομάδα ΒΟΛΛΕΥ ανδρών του Α.Ο. ΠΡΕΒΕΖΗΣ. Παίζοντας ψυχωμένα και με έξυπνη τακτική κατάφερε να φύγει με καθαρό τρίποντο από την Άρτα επικρατώντας της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ με σκορ 0-3 (17-25, 28-30, 12-25). Στο πρώτο σετ η Άρτα ξεκίνησε δυναμικά και προηγήθηκε 4-1 και 10-7, όμως η ομάδα μας χάρις στο σερβίς των ΒΡΥΩΝΗ και ΚΥΡΙΑΖΗ ισοφάρισε σε 13-13 και εύκολα ξέφυγε και κατέκτησε το σετ με 17-25. Στο δεύτερο σετ η ΑΝΑΓΓΕΝΗΣΗ προηγήθηκε 9-3 με την ομάδα μας να αντιδρά αργά και να προηγείται 21-23. Απανωτά λάθη
έφεραν το σετ να παίζεται πόντο-πόντο και να καταλήγει στην ομάδα μας μετά από εντυπωσιακό μπλοκ του ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ και σκορ 28-30. Το τρίτο σετ ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με την ομάδα της πόλης μας να το κατακτά εύκολα με σκορ 12-25. Οι συνεχόμενες νίκες έδωσαν το δικαίωμα στην ομάδα μας να ελπίζει αυτό που φαινόταν αρχικά αδύνατο. Την ΑΝΟΔΟ της στην Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. Κομβικό σημείο αυτής της προσπάθειας ο εντός έδρας αγώνας με την ΜΑΛΕΣΙΝΑ το ΣΑΒΒΑΤΟ 21/01/2011 στις 5 το απόγευμα στο ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ. Καλούμε ΟΛΟΥΣ τους ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ της πόλης να βρεθούν κοντά και να ενισχύσουν την ομάδα μας.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ (ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΟΡΤΟΒΑΡΑΣ): Αθανασίου, Σαντζαρίδης, Τσίνα, Χαττάρι, Λουκάς, Παυλάκης, Αγγέλης, Κωστούλας (λ), Μπαρκούζος, Βάσιος, Κωστανίκος, Κουτσούμπας (λ).
Α.Ο.ΠΡΕΒΕΖΑΣ(ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ): Μπέλλος, Ζήσης (λ), Κυριαζής, Παπαχρήστος, Λαϊνάς, Μανέτας, Τσίρης, Βρυώνης, Τσουμάνης.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)