ΕΚΤΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ……….Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ

0
ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ- ΚΕΡ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ



Πολύ πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα 1-0 η ομάδα του ΠΑΣ Σφακιωτών επικράτησε του ΚΕΡΑΥΝΟΥ Θεσπρωτικού και δίκαια πανηγυρίζει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ.
Η ομάδα των Σφακιωτών παίζοντας πιο ουσιαστικά και πιο δυνατά, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και θα μπορούσε να πετύχει τουλάχιστον ακόμη ένα τέρμα.
Αντίθετα, ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ Θεσπρωτικού που είχε παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο με πολλές απουσίες, δεν είχε καλή απόδοση και η ήττα - αποκλεισμός του  θα λέγαμε ότι ήρθε φυσιολογικά. 
Το παιχνίδι κρίθηκε στο 30΄λεπτό του αγώνα  όταν ο Πετούσης από πλάγια θέση σέντραρε και ο επερχόμενος Λάζαρης με εντυπωσιακή κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λέκκου.ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ:
Πιπέρης, Γεωργάκης (85΄Μάλφας), Λάζαρης, Κτενάς, Σκέμπι, Θεράπος, Georgiev, Πετούσης, Λάζαρης (88΄Tzelai), Πολυδωρόπουλος (65΄Σάντας), Καλογέρης 

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ: 
Λέκκος, Παπασπύρος, Πανούσης, Γεωργαλής, Νάσης, Παππάς (52΄Μπόμπορης Π.), Σιώρος Απ.(46΄Ντόβας), Λέτσος, Παπαδήμας, Κολιός, Τζιάκος Δ.(67΄Καλδάνης)

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)