ΦΙΕΣΤΑ ΤΗΛΥΚΡΑΤΗ: ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 2-2

0

ΦΙΕΣΤΑ ΤΗΛΥΚΡΑΤΗ: ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 2-2
Γράφει ο ΠΑΝΟΝΙΚΟΣ ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ πηγη  www.lefkadasport news.gr

Τη φιέστα ανόδου στην Γ΄ Εθνική, πραγματοποίησε ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ του 5ου ομίλου ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ, με καλεσμένη, την ομάδα της Παναχαικής και το αποτέλεσμα του παιχνιδιού, όπου οι δύο πρωταθλητές(η πατρινή ομάδα ανέβηκε στην Β΄ Εθνική), είχαν από ένα καλό ημίχρονο ο καθένας, ήταν ισόπαλο με σκορ 2-2.

Ένα όνειρο ετών, σήμερα με την μεγάλη γιορτή που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο "Γληγόρης Πλάτωνας", ολοκληρώθηκε επιτυχώς. Ο Τηλυκράτης την σεζόν 2011-2012, θα αγωνίζεται για πρώτη φορά στην ιστορία του σε επαγγελματική κατηγορία. Οι κόποι, η αγωνία, και οι μόχθοι ορισμένων ανθρώπων, ανταμείφτηκαν σήμερα, μετά από μια μεγαλειώδης χρονιά γεμάτη επιτυχίες.
Το παιχνίδι έκλεισε όπως ακριβώς ξεκίνησε, δηλαδή με γκολ, αφού οι Πατρινοί ισοφάρισαν στο τελευταίο πεντάλεπτο τον Τηλυκράτη, που είχε προηγηθεί με 2-0 στο πρώτο εικοσάλεπτο του αγώνα. Οι γηπεδούχοι, έδειξαν ορεξάτοι και γεμάτοι ενθουσιασμό στο πρώτο μέρος, ενώ στην επανάληψη έδειξαν ανυπόμονοι να τελειώσει το παιχνίδι και να αρχίσουν τα πανηγύρια.
Για την ακρίβεια, ο Καρακατσάνης χρίστηκε σκόρερ για τους "κυανέρυθρους" στο 18΄λεπτό, ύστερα από σέντρα του Αχείμαστου και ο Κατσίκη, με ωραίο πλασέ, ύστερα από κάθετη πάσα του Μαργιόλη. Ο τελευταίος μάλιστα, δεν κατάφερε να κάνει το 3-0 λίγο αργότερα, αφού ο Αθανασόπουλος, είπε "όχι", στο χτύπημα πέναλτι που υπέπεσε ο Χρόνης.
Για τους "ροσονέρι", που το δεύτερο μέρος τους ανήκει, σκόραραν οι Δελλαπόρτας και ο Ουρτάδο με ωραίο γυριστό, στο 85΄ και 88΄ λεπτό αντίστοιχα.
Διαιτητές του παιχνιδιού ήταν οι κ. Μαλαχτάρης, Πάτσης και Λάζαρης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, τόσο ο κ. Φερεντίνος, προπονητής του Τηλυκράτη, όσο και ο κ. Φυντάνης, προπονητής της Παναχαικής, χρησιμοποίησαν όλους τους ποδοσφαιριστές που είχαν στην διάθεσή τους.
ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ(Φερεντίνος): Μαλαμής, Μπερερής, Αχείμαστος, Πουταχίδης, Τέλλος, Μαργιόλης, Θεράπος, Κτενάς, Κατσίκης, Καρακατσάνης, Καλογερής. Έπαιξαν επίσης οι Κατσιμπίρης, Σιαπέρας, Τσιούνης, Νάκος, Φέτσης, Βαρβάτος, Χριστοδούλου, Παπανίκου, Κοκόλης, Καταγής.
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ(Φυντάνης): Αθανασόπουλος, Κωνσταντινίδης, Χρόνης, Ακπαρίδης, Πυθαρούλης, Λουμπαρδέας, Μαρτίνος, Σειτάν, Στεργίδης, Δελαπόρτας, Πάγκαλος. Έπαιξαν επίσης οι Δρακόπουλος, Ντίνας, Ουρτάδο, Κοκλιώτης, Βλασσόπουλος, Ιωάννου, Λαμπρόπουλος, Πάνος.
***Η γιορτή άνοιξε με το παιχνίδι των πιτσιρικάδων από την ακαδημία του ΛΕΥΚΑΤΑΣ, που έχει άψογη συνεργασία με το σωματείο του Τηλυκράτη και προπονητής ήταν ο κ. Πολίτης, που ήταν και ο παρουσιαστής της εκδήλωσης.
***Στο ημίχρονο της γιορτής, απονεμήθηκαν αναμνηστικές πλακέτες στην ομάδα της Παναχαικής, καθώς και στους χορηγούς. Ενώ,  στο τέλος έγινε η απονομή του πρωταθλήματος, από τα χέρια του προέδρου της ΕΠΣ Πρέβεζας - Λευκάδας, κ. Τραχανας.
***Μεγάλος απών, ήταν ο πρόεδρος του Τηλυκράτη, κ. Κατωπόδης, που οδήγησε την ομάδα στην άνοδο, αφού λόγω προσωπικών υποχρεώσεων, βρίσκονταν στην πρωτεύουσα. Ενώ, δεν ήταν, ούτε ο Παναγιώτης Σκιαδάς, που πραγματοποιεί την στρατιωτική του θητεία.
*** Φυσικά, η μεγάλη οικογένεια του Τηλυκράτη, δεν θα μπορούσε να ξεχάσει τον αείμνηστο ΚΩΣΤΑ ΣΑΛΑΠΑΤΑ, αφού είχε καλέσει στην φιέστα την οικογένεια του ποδοσφαιριστήπου τίμησε την φανέλα του σωματείου(ο πατέρας του Δημήτρης, έχει διατελέσει προπονητής των "κυανέρυθρων" στο παρελθόν.) και τον τίμησε στο τέλος του παιχνιδιού, με το μετάλλιο του πρωταθλητή.

*** Μπαλόνια κατά μήκος στην εξέδρα, καπνογόνα γύρω-γύρω στο γήπεδο, σαμπάνιες, χαρτάκια, μεγάλες σημαίες του Τηλυκράτη, πολλά αναμνηστικά μπλουζάκια που φορούσε ο κόσμος και ένα μεγάλο πανό ήταν από τις εκπλήξεις των
διοικούντων.

ΤΟ PARGA SPORT  ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΗΛΥΚΡΑΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)