2-0 ο Ερμής Καναλίου κόντρα στον ΠΑΣ Παλιάμπελα

0

Με Τσούτση και Παπαδόπουλο σφράγισε τη νίκη ο Ερμής Καναλίου

Διεξήχθη σήμερα Κυριακή 04 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 11:00π.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Καναλίου ο αγώνας για την 10η αγωνιστική της ΄Β ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας του Ά ομίλου ανάμεσα στον Ερμή Καναλίου και τον ΠΑΣ Παλιάμπελα.
ermiskanalioypaspaliampeladekaeksi-7
Στο αγωνιστικό κομμάτι η γηπεδούχος ομάδα μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και με πιο πολύ κατοχή της μπάλας, μόλις στο 4΄ειχε καλή ευκαιρία μετά από φάουλ που δέχτηκε ο Χαϊντάρι και με εκτελεστή τον Μουκάνο να μην μπορούν να σκοράρουν  το οποίο επαναλήφτηκε ξανά το ίδιο στο 9΄ του αγώνα αλλά με το σκορ να παραμένει και εκεί στο 0-0. Από εκεί και περά οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν αγωνιστικά και πίεζαν τους γηπεδούχους όπου στο 27΄ειχαν μια καλή ευκαιρία μετά από χέρι του Αλεξανδρή και με τον Ντάλλα να εκτελεί αλλά χωρίς να υπάρξει απειλή προς την εστία του Γεωργίου. Από την μεριά της γηπεδούχου ομάδας υπήρξε καλή ευκαιρία στο 38΄αλλα με τον Ντελή να αποκρούει για τους φιλοξενούμενους ενώ η απάντηση προς την εστία του Γεωργίου ήρθε από τον Καπότη στο 40΄οπου βρέθηκε σε καλή θέση μπροστά από την εστία των γηπεδούχων, χωρίς όμως να μπορεί να την αξιοποιήσει, με το σκορ να παραμένει στο 0-0 και τον Καλογερή να σφυρίζει την λήξη του 1ου ημιχρόνου.
ermiskanalioypaspaliampeladekaeksi-24
Στο 2ο ημίχρονο και οι δυο ομάδες μπήκαν και πίεσαν αλλά με την γηπεδούχο να κερδίζει στο 59΄ φάουλ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή με τον Kashari και να το εκτελεί ο Τσούτσης στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του ανοίγοντας το σκορ σε 1-0. Από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι δέχτηκαν πολλές απειλές προς την εστία στο 63΄αλλα με τον Ντελή να κρατάει το σκορ στο 1-0. Αναγκαστική αλλαγή από τους προπονητές των δυο ομάδων όταν ο Αλεξανδρής για την γηπεδούχο και ο Καλαντζής για τους φιλοξενούμενους ένιωσαν ενόχληση με τους Γκορόγια και  Ριζογιάννη να περνάνε στον αγωνιστικό χώρο ενώ στο 67΄και 68΄ο Ερμής απειλεί πάλι την εστία του Ντελή  με τον τερματοφύλακα να λέει ξανά όχι. Στο 82΄ οι φιλοξενούμενοι είχαν μια καλή στιγμή με τον Καπότη μπροστά από την εστία του Γεωργίου αλλά με το σκορ να παραμένει στο 1-0. Ο Παπαδόπουλος που αντικατέστησε τον Μάρη στην αρχή του 2ου ημιχρόνου έδεσε την νίκη της ομάδας του με σκορ 2-0 όπου ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

ermiskanalioypaspaliampeladekaeksi-63http://www.prevezatoday.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)