ΚΕΡΑΥΝΟΣ - Α.Ο. ΚΑΛΑΜΙΤΣΙΟΥ

0
Την καλύτερη ίσως εμφάνιση του δευτέρου γύρου πραγματοποίησε ο Κεραυνός Θεσπρωτικού κερδίζοντας την ομάδα του Α.Ο. Καλαμιτσίου με το ευρύ σκορ 4-1 στο “Κατερίνα Θάνου”. Με το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα του Κεραυρού ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, αποδεικνύοντας για άλλη μια αγωνιστική ότι βρίσκεται στο σωστό δρόμο. Παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό και θεαματικό ποδόσφαιρο ο Κεραυνός κατέκτησε δίκαια τους τρεις βαθμούς της νίκης και η αγωνιστική του εμφάνιση κυρίως αυτή του δευτέρου ημιχρόνου άφησε πολύ ικανοποιημένους του φιλάθλους του. Η ομάδα του Α.Ο. Καλαμιτσίου προσπάθησε για το καλύτερο, άντεξε στην πίεση του Κεραυνού ιδίως στο πρώτο ημίχρονο (το σκορ ήταν 1-1), όμως στο τέλος δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην ανωτερότητα των αντιπάλων του.
ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΦΑΣΕΙΣ:
Στο 33' λεπτό ο Ανδρέας Μπόμπορης με εύστοχο χτύπημα πέναλτυ που κέρδισε ο Κούσης έκανε το 1-0 για τον Κεραυνό.
Στο 42' λεπτό ο Μπαλή με πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή του Λέκκου ισοφάρισε το σκορ σε 1-1 δίνοντας άλλο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.
Στο 62' λεπτό ο Αντώνης Σιώρος στέλνει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων.
Στο 85' λεπτό ο Κούσης με σουτ μέσα από την περιοχή διπλασιάζει τα τέρματα για τους γηπεδούχους.
Στο 86' λεπτό η αλλαγή του προπονητή Βαγγέλη Φίντζου Τζιάκος Γεω του Νικ. που μπήκε στο παιχνίδι δέκα λεπτά νωρίτερα, ανεβάζει το δείκτη του σκορ σε 3-1.
Στο 93' στην τελευταία ακριβώς φάση του αγώνα και πάλι ο διακριθέντας Κούσης με ωραίο πλασέ σε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα Γράψα σημείωσε το τελικό 4-1.





για το PARGA SPORT ΚΩΣΤΑΣ ΧΩΛΙΔΗΣ 




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)