ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

0


1ο σενάριο (και ΙΣΩΣ το πιθανότερο)
Το αποτέλεσμα στην Πάργα μεταξύ του τοπικού Απόλλωνα και του Σουλίου είναι ισόπαλο και τότε υποβιβάζεται ο Σκουφάς μόνο αν χάσει στα Ρόκκα, ή ο Αστέρας σε ισόπαλο αποτέλεσμα ή νίκη του Σκουφά.

2ο σενάριο
Σε περίπτωση νίκης του Απόλλωνα Πάργας υποβιβάζεται το Σούλι ΜΟΝΟ εάν έχουμε "Χ" στα Ρόκκα αφού ο Αστέρας έχει πλεονέκτημα (1 νίκη και 1 ισοπαλία) έναντι της ομάδας της Παραμυθιάς, ενώ σε περίπτωση που υπάρχει ηττημένος στο Αρτινό ντέρμπι υποβιβάζεται αυτός αφού το Σούλι έχει πλεονέκτημα (1 νίκη και 1 ισοπαλία) έναντι του Σκουφά.

3ο σενάριο
Σε περίπτωση νίκης του Σουλίου μέσα στην Πάργα ο Απόλλωνας θα αναγκαστεί σε μπαράζ με το Σκουφά (2 ισοπαλίες, 0-0 τέρματα στους μεταξύ τους αγώνες) εάν χάσει η ομάδα του Κομποτίου, ή με τον Αστέρα (από μια νίκη και 2-2 στα μεταξύ τους παιχνίδια) σε περίπτωση ισοπαλίας στα Ρόκκα. Αν βέβαια χάσει ο Αστέρας τότε είναι αυτός που θα υποβιβαστεί.

Περιπτώσεις τριπλών ισοβαθμιών
1. Εάν έρθει ισόπαλο το Ελαιόφυτο, νικήσει ο Αστέρας και υπάρχει νικηφόρο αποτέλεσμα στην Πάργα, τότε έχουμε τριπλή ισοβαθμία μεταξύ Ελαιόφυτου, Σκουφά και ενός εκ των Απόλλωνα Π. και Σουλίου. Σε κάθε περίπτωση υποβιβάζεται ο Σκουφάς γιατί συγκεντρώνει του λιγότερους βαθμούς στους αγώνες μεταξύ των τριών.
2. Εάν υπάρχει νικητής μόνο στην Πάργα. Σε αυτή την περίπτωση έχουμε τριπλή ισοβαθμία μεταξύ Αστέρα, Ελαιόφυτου και του ηττημένου της αναμέτρησης Απόλλων - Σούλι ο οποίος και υποβιβάζεται. Εάν στην τριάδα είναι το Σούλι, επειδή η βαθμολογία στους μεταξύ τους αγώνες θα είναι: Ελαιόφυτο 9, Αστέρας 7 και Σούλι 1. Εάν στην τριάδα είναι ο Απόλλων, τότε και οι τρεις ομάδες συγκεντρώνουν 6 βαθμούς στους μεταξύ τους αγώνες και πάμε στη διαφορά τερμάτων που είναι: Ελαιόφυτο +2(6-4), Αστέρας +1(6-5) και Απόλλων -3(2-5).



Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ Η ΜΑΛΛΩΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ 


ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΣΟΥΛΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ


ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ  Δ ΕΘΝΙΚΗ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)