Νικη στην πρεμιέρα του ΠΑΣ ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΑ

0
Νικη στην πρεμιέρα του ΠΑΣ ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΑ


Την Κυριακή 13-10-19 στο δημοτικό γήπεδο "ΚΩΝΣΤΑΝΙΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ" στον 'Aγιο Νικόλαο διεξήχθη ο αγώνας ανάμεσα στην ομάδα μας Π.Α.Σ. Παλιάμπελα και τους Ίωνες Aγίου Νικολάου.  Σε έναν αγωνιστικό χώρο που ήταν πολύ δύσκολο να παιχτεί ποδόσφαιρο η ομάδα του Πας Παλιαμπελα πήρε τη νίκη για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος του Α ομίλου της Β ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας. Ο κακός αγωνιστικός χώρος σημάδεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων, με αποτέλεσμα να γίνει ένα κακό ματς σε θέαμα και να κυριαρχούν οι δυνατές μονομαχίες στον χώρο του κέντρου. Το τέρμα για την ομάδα μας σημείωσε ο Κατσαμπιρης στο δεύτερο ημίχρονο.
οι συνθέσεις
 ΙΩΝΕΣ: ΜΟΣΧΟΣ, ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ, ΣΠΑΝΟΣ, ΡΕΤΣΗΣ, ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΦΟΥΝΤΟΓΛΟΥ, ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ, ΚΑΤΑΓΗΣ, ΒΕΡΓΙΝΗΣ, ΛΕΖΟΣ, ΦΥΤΟΠΟΥΛΟΣ.

ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΦΥΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΟΥΜΠΟΥΛΗΣ, ΣΠΑΝΟΣ, ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ, ΤΖΙΝΕΡΗΣ

ΠΑΣ ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΑ: ΤΥΡΕΚΟΓΛΟΥ, ΦΕΣΣΑΣ, ΠΟΥΛΙΣΗΣ, ΦΟΥΡΛΗΣ, ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗΣ, ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ, ΝΤΑΛΑΣ, ΠΑΤΣΗΣ, ΠΑΛΗΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΝΤΖΙΦΕΡΗΣ, ΚΑΛΑΤΖΗΣ.

ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΔΟΣΗΣ, ΒΕΤΤΑΣ, BUSHI, ΣΠΑΝΟΣ, ΣΠΕΡΔΕΑ, ΠΑΛΟΥΚΗΣ, ΚΑΠΟΤΗΣ.

Το Δ.Σ του Π.Α.Σ. Παλιάμπελα ευχαριστεί θερμά τον ΠΑΣΠ ΛΕΥΚ ΟΙ ΙΩΝΕΣ για την άψογη φιλοξενία που πρόσφεραν στην αποστολή της ομάδας μας
και τους ευχόμαστε ότι καλύτερο για την συνέχεια.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)