ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ Βίντεο Highlights: Σπάρτακος – Μαργαρίτι 1-1

0

Βίντεο Highlights: Σπάρτακος – Μαργαρίτι 1-1


  • Από έναν βαθμό Σπάρτακος και Άρης. Δείτε το βίντεο με τα στιγμιότυπα.

    Δεν ανέδειξε νικητή το σημαντικό παιχνίδι της Νέας Σελεύκειας για την 3η αγωνιστική των πλέι-άουτ της Α1. Σε ένα πρώτο ημίχρονο, που πέρα από μια μεγάλη ευκαιρία του Παππά (ο Καρδάνης τον σταμάτησε στο τετ-α-τετ), ήταν φτωχό σε φάσεις, οι φιλοξενούμενοι εφτασαν πρώτοι στο γκολ. Στο 39΄ ο Εράντο με όμορφο φαλτσαριστό πλασέ, βρήκε στόχο για το 0-1 του Άρη, που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Οι μαργαριτιώτες θα μπορούσαν να βρίσκονται δύο τέρματα μπροστά, όμως στο 50΄ ο Εράντο, μετά από έξυπνο τακουνάκι του Κούφαλη, σημάδεψε με σουτ από πλάγια θέση το κάθετο δοκάρι. Στο 62΄ ο Χατζηπέτρου, από την άσπρη βούλα έφερε το ματς στα ίσια για την ομάδα του Γραικοχωρίου. Ο κ.Σιντόρης υπέδειξε την εσχάτη των ποινών για μαρκάρισμα του Γιαννέλου στον Ιωάννου. Στο τελευταίο ημίωρο και οι δύο ομάδες έφτασαν κοντά στο γκολ της νίκης. Σημαντικότερη στιγμή για τον Σπάρτακο να πετύχει την ανατροπή, με τον Κώτσιο (ο Καρδάνης απέκρουσε την κοντινή κεφαλιά του), από την εκτέλεση κόρνερ του Χατζηπέτρου. Ο Χάιδος από την άλλη, πήρε την ασίστ από την εξαιρετική ενέργεια του Εράντο, είδε όμως μετά το κοντινό πλασέ του, τον Βρακά, να σώζει τον Σπάρτακο από μια βέβαιη παραβίαση.
    Σκόρερς: Στέφανος Χατζηπέτρου (65΄) / Cristiano Erando (39΄)
    Δείτε το βίντεο με τα καλύτερα στιγμιότυπα από την ανάμτρηση της Ν.Σελεύκειας:
    Σπάρτακος: Βρακάς, Καλύνης, Τάτσης, Κώτσιος, Ζήγος, Τσαλούκας (80′ Βασιλείου Η.), Τσότος (75΄Μπακιρτζίδης), Μάνος (50΄Κώνστας), Ιωάννου (82΄Βενέτης Α.), Χατζηπέτρου, Παππάς.
    Άρης Μαργαριτίου: Καρδάνης Λ. Σκαμνέλος, Γιαννέλος, Βασιλείου Σ., Βαγγελής, Κώτσης, Κυριάκης Χ., Βάλβης, Κούφαλης (70΄Χάϊδος), Βabi, Kυριάκης Αθ.

    Δημοσίευση σχολίου

    0Σχόλια
    Δημοσίευση σχολίου (0)