ΟΔΥΣΣΕΑΣ – Α.Ο. ΠΑΛΑΙΡΟΥ = 2-1
Γράφει ο Γιώργος Δευτεραίος
Επιστροφή στις νίκες για τον Οδυσσέα, ο οποίος έκαμψε το εμπόδιο του Α.Ο. Παλαίρου με σκορ 2-1. Η ομάδα του Νυδρίου πέτυχε την 5η νίκη της στο πρωτάθλημα που είναι σε εξέλιξη και έφτασε στους 16 βαθμούς, με την φιλοξενούμενη ομάδα να μένει στους 11. Οι γηπεδούχοι του Χρήστου Βάννα πήραν αυτό που τους άξιζε από το ματς, δηλαδή το τρίποντο που το δικαιούνταν και με το παραπάνω, απέναντι σε έναν αντίπαλο που επηρεασμένος -κατά πάσα πιθανότητα- από το ματς της Τετάρτης με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πάργας, δεν είχε το αγωνιστικό πρόσωπο εκείνο που θα του επέτρεπε να φύγει με κάτι καλύτερο από το Νυδρί.
Ο Οδυσσέας είχε καλό τρόπο οργάνωσης στο παιχνίδι του και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για το γκολ, παρ’ όλα αυτά η ομάδα που σκόραρε στο πρώτο 45λεπτο ήταν ο Α.Ο.Π., που κατάφερε κόντρα στην ροή του παιχνιδιού να προηγηθεί με γκολ του Ζάτσε στο 36′ (0-1). Η πίεση των γηπεδούχων στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ασφυκτική. Η υπεροχή τους καρποφόρησε στο 68′ με τον Καλογέρη να χρίζεται σκόρερ με πλασέ (1-1), ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Οδυσσέας λυτρώθηκε με την κεφαλιά-γκολ του Αργυρού (2-1), που υπέγραψε την ανατροπή του σκορ. Ακόμη και μετά το 2-1 οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν, ενώ το έργο τους έγινε πιο εύκολο μετά το 86′, όταν η Πάλαιρος έμεινε με παίκτη λιγότερο (αποβολή Ζάτσε με δεύτερη κίτρινη).
ΟΔΥΣΣΕΑΣ (Χ. Βάννας): Στ. Κυριακίδης, Β. Κυριακίδης, Θειακός, Αργυρός, Γεωργάκης, Καλογέρης, Χρυσοβιτσάνος, Παππάς, Ζουριδάκης (65′ Καρτάνος), Σταύρου, Θεράπος (86′ Μανωλίτσης).