Ταρακουνησε την Πάργα η Μαρία Καρλάκη

Απόδραση σε Πάργα  μαζί με... κούκλο για τη Μαρία Καρλάκη

❱❱ Για τη Μαρία Καρλάκη ο μήνας έχει... 59 Αυγούστου! Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που συνεχίζει τα μπάνια της, παρότι ο καιρός έχει αρχίσει να ψυχραίνει τελευταία.
Μετά τη Μύκονο, όπου πέρασε όλο το φετινό καλοκαίρι της συνδυάζοντας δουλειά και διακοπές, η εκρηκτική τραγουδίστρια πραγματοποίησε μια ολιγοήμερη απόδραση στην Πάργα και στα Σύβοτα.
Oχι μόνη της, είχε μαζί της έναν κούκλο, τον Βίκτωρα. Μην πάει το μυαλό σας σε νέο αμόρε. Η Μαρία παραμένει single από επιλογή. Oσο για τον Βίκτωρα; Είναι ο χαριτωμένος σκύλος της, με τον οποίο έκανε διακοπές. Η τραγουδίστρια συνάντησε στην Πάργα μια καλή φίλη της, με την οποία έκαναν βόλτες τόσο στη στεριά όσο και στη θάλασσα με ένα μικρό σκάφος.
Φυσικά, δεν έλειψαν οι selfies της Μαρίας με φόντο τα υπέροχα τοπία της περιοχής, αλλά και οι καυτές πόζες με το σούπερ σέξι μαγιό της, που... ταρακούνησαν ακόμη μια φορά τα social media. Η Μαρία αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα στο τέλος της εβδομάδας, καθώς θα αρχίσει προετοιμασία για τις χειμερινές live εμφανίσεις της σε δύο χώρους διασκέδαση
ΠΗΓΗ